NWVV kansloos tegen SC Elim

Voor NWVV blijft het een bijzonder lastig seizoen. Na twee wedstrijden waarin nipt werd verloren, gingen de Nieuw Weerdingers twee keer weer fors onderuit. Op bezoek bij het hoog geklasseerde SC Elim was er voor de zwart-blauwen weinig eer te behalen: 9-0.

Combinatievoetbal

De gastheren lieten zien dat zij volledig terecht meedraaien in de top van de vierde klasse E. Dankzij goed combinatievoetbal stond het na een kwartier al 3-0. Het lukte NWVV niet om onder de druk van de thuisploeg uit te komen en in de loop van de eerste helft scoorde Elim nog drie keer: 6-0 halverwege.

Geen kansen

In de tweede helft wist NWVV de schade beperkt te houden. De bezoekers gaven Elim beter partij, zonder overigens veel kansen te creëren. Na iets meer dan een uur spelen maakte Elim haar zevende goal, waarna men in de slotfase nog verder uitliep. Uiteindelijk bleven dubbele cijfers NWVV bespaard.