SPW in eigen huis afgedroogd door Harkstede

SPW beleeft een moeilijke periode. Tegen concurrent Harkstede werd er in eigen huis met 1-4 verloren, wat de derde nederlaag op rij betekende. Andre Aalfs was de grote man bij de bezoekers, hij scoorde drie keer.

Naar beneden kijken

Door deze nederlaag zijn de Knoalsters afgezakt naar plaats negen op de ranglijst en moeten zij noodgedwongen naar beneden kijken. Het verlies kwam in de eerste 25 minuten al tot stand, waarin Aalfs twee keer wist te scoren. Vlak voor rust wist Roël Heidekamp nog wel de aansluitingstreffer te scoren: 1-2.

Tien man

Na de rust kreeg Harkstede-speler Ruben de Vries zijn tweede gele kaart en leek een punt haalbaar voor SPW. Deze vlieger ging helaas niet op, want ook met tien man waren de gasten te sterk en via doelpunten van opnieuw Aalfs en Pim Visser bepaalden zij de eindstand op 1-4.