Zuur verlies voor Pekelder Boys in Engelbert

Pekelder Boys heeft de ruime overwinning overwinning op BATO geen passend vervolg kunnen geven. Op bezoek bij Engelbert kwamen de Pekelders nog terug van een 2-0 achterstand, maar gingen de rood-witten alsnog met 3-2 onderuit.

Moeilijk verhaal

Door doelpunten van Tyrell Olthof en Taco Groenhuis stond Engelbert na een helft spelen met 2-0 voor en leek het een moeilijk verhaal te worden voor de gasten. Echter zorgden Koos Kuiper en Willem Lammerts met hun doelpunten voor een gelijke stand na iets meer dan een uur spelen.

Rood Schreuder

Uiteindelijk ging de ploeg van Bert Brugge alsnog onderuit, door het winnende doelpunt van opnieuw Olthof. De topscorer zorgde na zeventig minuten voor de 3-2. Extra zuur was de rode kaart in de slotfase voor Martin Schreuder: de aanvaller kreeg twee gele kaarten.