Jans Spiegelaar verlaat HOC

Jans Spiegelaar zet komend voorjaar een punt achter zijn verblijf bij HOC: “Vijf fantastische jaren waren het!” De 51-jarige oefenmeester kiest er na een bewogen jaar voor om het komende seizoen niet actief te zijn als trainer.

Opwaartse lijn

Spiegelaar begon in 2013 als trainer van de fusieclub uit Odoorn / Exloo. Na twee prima jaren in vijfde klasse werd in 2016 het kampioenschap in die klasse gevierd. Nadat de selectie van de oud-trainer van EEC een kwaliteitsimpuls kreeg, werd nacompetitie afgedwongen. Over twee wedstrijd bleek Musselkanaal echter te sterk.

Kampioensrace

Op dit moment strijd HOC met vijf andere ploegen om de titel in de vierde klasse D: de geel-zwarten staan vier verliespunten achter op koploper WKE ’16. Spiegelaar zal er naar eigen zeggen alles aan doen om HOC naar de derde klasse te brengen.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Fijne Feestdagen

FC Kanaalstreek wenst iedereen fijne feestdagen.

Jeugdteam Kanaalstreek oefent

In de aanloop naar het toernooi in Italië (San Marino Cup) speelt het Jeugdteam ...

Vrouwenvoetbal in de Kanaalstreek: HOC/Valthermond en SJS

Vrouwenvoetbal wint de laatste jaren enorm aan populariteit in de Kanaalstreek. Vanaf volgend seizoen ...