SPW maat groter dan Pekelder Boys

In de laatste wedstrijd voor de winterstop heeft SPW afgerekend met Kanaalstreek-genoot Pekelder Boys. Voor de Knoalsters betekende dit de eerste overwinning na drie nederlagen. De Pekelders zijn na de zevende nederlaag van het seizoen hekkensluiter in de vierde klasse C.

Chris Reijke scoorde twee keer… (foto: archief)

Heer en meester

In de eerste helft was SPW heer en meester. In de beginfase leverde dit geen grote kansen op. Na een half uur spelen werd de ban wel gebroken: Jelmer Valk schatte een steekpass van Renze Poortinga op waarde en verschalkte doelman Bunk met een subtiele voetbeweging. Vlak voor de thee werd de marge verdubbeld toen Chris Reijke een corner van Benjamin Eling tegen de touwen kopte.

Opportunistischer

Voor Pekelder Boys het moment om uit een ander vaatje te tappen. Het was echter SPW dat opnieuw het doel vond. Weer was het Chris Reijke die zich mocht laten bejubelen, nadat het vanaf afstand scoorde. De bezoekers speelden vanaf dat moment opportunistischer, maar de schade bleek te groot. Eén keer wisten de Pekelders te scoren: een vrije trap van Koos Kuiper werd door doelman De Jonge niet goed verwerkt, waarna Willem Lammerts de meest attente was in de rebound.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Gasselternijveen kent valse start tegen EHS ’85

Gasselternijveen is de competitie gestart met een ruime nederlaag tegen EHS '85.

Buinen kan KSC niet verrassen

Buinen is er niet in geslaagd om titelkandidaat KSC te verrassen. Door dit resultaat ...

Derde klasse lonkt voor Onstwedder Boys

Onstwedder Boys heeft zichzelf op een zonovergoten sportpark “De Boskamp” een goede uitgangspositie verschaft ...