Kerstzaalvoetbal: GKC en Nieveen naar huis

GKC en Gasselternijveen zijn er niet in geslaagd om zich te plaatsen voor de halve finale van het Kerstzaalvoetbaltoernooi in Gieten. De Gasselters gingen puntloos naar huis, de Nieveensters kwamen een puntje tekort voor een plaats in de volgende ronde.

Puntje te weinig

Gasselternijveen begon de avond met een spectaculaire wedstrijd tegen SC Stadspark, waarin de Groningers uiteindelijk met 4-6 aan het langste eind trokken. Favoriet WVV bleek vervolgens ook te sterk (0-2). Tegen buurman GKC (5-0) en Annen werden vervolgens vier punten behaald, maar dat bleek er dus één te weinig. Daardoor gingen naast WVV ook Stadspark en Annen naar de halve finale.

Min twintig

GKC wist al vroeg in de avond dat de halve finale een brug te ver was. Tegen Annen moest men een half dozijn incasseren en ook tegen Stadspark (1-5) werd een stevige nederlaag geleden. Deze lijn konden de Gasselters niet meer ombuigen: nul punten en een doelsaldo van -20 was het eindresultaat.

Tags:

  • Show Comments (0)

Geef een reactie

You May Also Like

Titan en Geert Aalderink verlengen samenwerking

Titan en Geert Aalderink zijn tevreden over de samenwerking en gaan nog een jaar ...

Programma Kerstzaalvoetbaltoernooi Gieten 22 december

Overzicht van de wedstrijden die vandaag gespeeld worden op het Kerstzaalvoetbaltoernooi in Gieten.

Ludie Hulshof blijft bij Buinerveen

Hoofdtrainer Ludie Hulshof heeft zijn contract bij v.v. Buinerveen met een jaar verlengd. De ...