Kerstzaalvoetbal: einde oefening Kanaalstreek-clubs

Met drie teams uit de Kanaalstreek was de kans groot dat het Kerstzaalvoetbaltoernooi in Gieten minimaal één finalist uit de regio zou kennen. Aan het eind van de tweede halve finale bleek de realiteit heel anders: WVV (zo) en Wildervank gingen met de finaleplaatsen aan de haal.

Op de goede weg

Het organiserende Gieten was nog het dichtst bij de finale. Tegen favoriet WVV gingen de rood-witten nog onderuit, maar hierna herstelde men zich goed. Het eigen tweede team werd met 4-0 verslagen en ook streekgenoot SJS (6-3) ging over de knie. In de slotwedstrijd ging het echter mis.

Deksel op de neus

Na twee achterstanden nam Gieten een voorsprong. Omdat een remise volstond leek een finaleplaats een kwestie van tijd. Wildervank zette echter aan en maakte gelijk. Gieten koos voor het volspelen van de tijd, maar kreeg een halve minuut voor het einde van de wedstrijd de deksel op de neus: 4-5 en dus einde toernooi.

Finale

SJS kon in De Goorns ook geen potten breken: alleen de reserves van Gieten werden (ruim) verslagen, de andere wedstrijden gingen allen verloren. Als gezegd: WVV en Wildervank spelen de finale op zaterdag 6 januari. LTC en de zaterdagtak van WVV zijn ook al zeker van deelname.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

WVV en Bernd van Bolhuis gaan met elkaar door

WVV is tevreden over de samenwerking met Bernd van Bolhuis en heeft het contract ...

Transfertalk

Overzicht van de transfermutaties van de Kanaalstreekclubs.

Clubacties FC Kanaalstreek afgelopen, op naar echt voetbal!

Het is een lange zit voor de meeste amateurvoetballers en voor de liefhebbers van ...