Indoorsoccer: ereplaats voor Onstwedder Boys

Het organiserende WMC heeft het Indoorsoccer toernooi gewonnen. Tijdens de laatste editie van het boardingtoernooi won het team van Alie Dik in de slotwedstrijd van het verrassend goed presterende tweede team van ASVB. De Kanaalstreek was met twee ploegen vertegenwoordigd in de finale: Onstwedder Boys ging in de kruisfinale onderuit werd daarmee derde.

Onstwedder Boys

De nederlaag tegen ASVB 2 kwam er omdat de witte muizen de shoot outs beter namen. Onstwedder Boys begon sterk door van Noordster te winnen. Twee remises en een nipte overwinning op BNC brachten de Boys tot de kruisfinale die uiteindelijk dus verloren ging.

Alteveer

Ook Alteveer speelde de finale. Bellingwolde werd aan de zegekar gebonden en de zondagafdeling van WVV werd op een keurige 1-1 gehouden, maar de twee overige wedstrijden gingen verloren. Daarmee eindigde de finaleavond voor de geel-zwarten in de poulefase.

WMC

In de laatste wedstrijd op het toernooi dat na dertig edities niet meer georganiseerd zal worden, wist de organiserende club de winst te pakken. Met vier spelers uit ASVB 1 in de gelederen werden de reserves van de Blijhamster club met 3-1 verslagen.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Vijf wisselmogelijkheden bij hervatting competities

Het aantal wisselmogelijkheden zal verhoogd worden bij hervatting van de competities.

Trainerscarrousel

Overzicht van de trainers die blijven of vertrekken bij de clubs in de Kanaalstreek.

Kookestafette bij Gasselternijveen

Op 15 mei was het internationale Food Revolution Day. Dit is een wereldwijde actiedag ...