Bidjoy Ramcharan: “Scoren met Da Peppino!”

Bidjoy Ramcharan, spits van v.v. Gieterveen, moet zijn voetbalactiviteiten op een lager pitje zetten, maar dat heeft hij er zonder twijfel voor over. Sinds kort is de 25-jarige de nieuwe eigenaar van pizzeria Da Peppino in Gasselte. Hoe een jongensdroom in vervulling ging.

Bidjoy Ramcharan: “Da Peppino is kwaliteit!”

Bedrijfsovername

Het zaadje werd al enige jaren geleden geplant: “Ik werkte destijds al bij Da Peppino.” Na de afronding van zijn opleiding Horeca Ondernemer ging hij uiteindelijk aan de slag in een kledingwinkel, maar de horeca liet hem niet los: “Toen ik hoorde van het aanstaande pensioen van de vorige eigenaar zijn we om de tafel gegaan.” Met een bedrijfsovername tot gevolg.

Geweldige locatie

“De locatie is geweldig en ook het pand biedt veel kansen”, aldus de jonge ondernemer, die in de laatste dagen van december hard werkte om het restaurant tot het zijne te maken: “We hebben met een groot team een fantastische prestatie geleverd. Er is letterlijk dag en nacht gewerkt!”

Sfeer en beleving

Zo werd het interieur van de pizzeria aangepast, maar veranderde er ook op de menukaart het nodige: “Wat hetzelfde blijft is dat Da Peppino staat voor kwalitatief goed eten. Ik ben er wel van overtuigd dat we de sfeer en beleving naar een hoger niveau hebben getild.”

Sprong maken

Voor zijn ploeggenoten van Gieterveen lijkt het programma van het eerstvolgende teamuitje bekend te zijn: “Het restaurant is inderdaad de plek waar ik de jongens nog kan treffen, want het zal lastig voor me worden om nog veel in actie te komen.” Toch heeft Ramcharan alle vertrouwen in een goede afloop voor Gieterveen: “De sprong naar de middenmoot wordt nog wel gemaakt!”

WEGEN SUCCES VERLENGD

Alle pizza’s en pasta’s voor maar 8 euro!!
Deze actie geldt nog de hele maand februari…

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Marko Mihalj: “NWVV had de winterstop liever overgeslagen”

IJs en weder dienende beginnen de voetbalclubs uit de Kanaalstreek in het weekend van 24 ...

Terug in de tijd: Bram Poelman is terug: “Ik wil weer waardevol zijn”

Bram Poelman moest een jaar toekijken met een kruisband blessure, maar heeft inmiddels zijn ...

Hemmo Kuipers: “De onderlinge verschillen zullen klein zijn in de zondag vierde klasse C.”

Hemmo Kuipers verwacht een spannende competitie waarin de verschillen klein zullen zijn en hoopt ...