Onstwedder Boys schrijft punt bij

Onstwedder Boys heeft na een 1-1 gelijkspel tegen DVC Appingedam een punt bij kunnen schrijven. Sterk keeperswerk van Rein Koudstaal en een late gelijkmaker van Harm Visser waren de basis voor de remise.

Sterk begin

Hoewel de thuisploeg sterk aan het duel begon, met kansen voor Jelle de Vries en Gerko Scheper, waren het de Damsters die de score openden. Danny de Vries had aan één kans genoeg om de 0-1 te maken. In het verloop van de eerste helft kreeg Onstwedder Boys een aantal kansen om de score in evenwicht te brengen, maar steeds was doelman Meijer de situatie meester.

Onklopbare Koudstaal

Na de thee was de eerste kans opnieuw voor de Boys, toen Gerwin de Wijk de lat teisterde. DVC leek wakker te schrikken en trok het initiatief naar zich toe. Het leverde de bezoekers een groot aantal kansen op, maar Rein Koudstaal bleek niet meer te passeren. In de slotfase brengt een corner uitkomst voor Onstwedder Boys wanneer Harm Visser op aangeven van Scheper raak kan schieten.