SJS geeft niet thuis tegen Poolster

SJS heeft zichzelf tegen Poolster in de voet geschoten. Nadat Jan Springer zijn ploeg in de eerste helft op voorsprong had geschoten, gaven de Knoalsters niet thuis. Poolster draaide de wedstrijd om en zette SJS op nog grotere afstand van de bovenste plaatsen in 4D.

Opnieuw Springer

In het begin van de wedstrijd kozen beide ploegen voor een afwachtende strategie, zodat men slechts gevaarlijk werd uit corners. Poolster raakte daarbij één keer de lat, SJS kwam niet verder dan een scrimmage. Na een half uur spelen zette Tom Timmer zijn topscorer Springer aan het werk: het voorbereidende werk werd door de aanvalsleider op waarde geschat: 0-1. Amper drie minuten later was het echter weer gelijk, toen de bal op kinderlijk eenvoudige wijze werd ingeleverd: 1-1.

Niet thuis

In de tweede helft moest doelman Rozema direct handelend optreden om zijn ploeg te redden, waarna de wedstrijd enige tijd voort kabbelde. Het waren de gastheren die het duel in het laatste kwartier tot leven riepen: Kevin Bijlsma en Johan de Groot waren trefzeker en zorgden ervoor dat de punten in Spijk bleven.