Westerwolde houdt druk op FVV

Westerwolde heeft tegen middenmoter Engelbert een regelmatige 2-0 overwinning geboekt. Toch moesten de Vlagtwedders de nodige energie in de wedstrijd leggen om de zege over de streep te trekken. Doelman Hebers vervulde een hoofdrol door een strafschop te stoppen.

foto: v.v. Westerwolde

Hebers redt

De thuisploeg had na enkele minuten op voorsprong kunnen komen, maar Jeremy Hekman zag zijn inzet tot corner verwerkt worden. Daarna trok Engelbert het initiatief naar zich toe, waarbij het halverwege de eerste helft een buitenkans op de openingstreffer kreeg. Jordy Rasterhoff wist de strafschop echter niet te benutten. Ook de rebound bleek een prooi voor Hebers.

In het slot

Al vlot in de tweede helft opende Westerwolde de score via Frank Riks: fraaie schuiver. Vervolgens drong Engelbert aan, maar de defensie van de roodhemden werd zelden in verlegenheid gebracht. In de slotfase gooide Elroy van de West de wedstrijd in het slot door de 2-0 op het scorebord te zetten.

Titelrace

De volgende tegenstander is FVV. Ongeslagen koploper, die wel de eerste verliespunten heeft geïncasseerd. Wellicht de eerste stap in de race om het gat van vijf verliespunten te dichten.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Alteveer na rust overklast door Schoonebeek

Met wedstrijden tegen de koplopers Ter Apel ’96 en Stadskanaal heeft Alteveer een zware ...

Gasselternijveen maakt het zichzelf moeilijk tegen Buinerveen

Gasselternijveen had na twee verloren uitwedstrijden iets recht te zetten. Dit moest dan op ...

Uitstekende middag voor Westerwolde

Westerwolde heeft goede zaken gedaan door in de thuiswedstrijd tegen mede-subtopper MOVV de volle ...