Sellingen legt Alteveer over de knie

Alteveer wist dat het voor een zware opgave stond in de wedstrijd tegen Sellingen. Door drie schorsingen, één blessuregeval én een (nieuwe) buitenlandse reis van Bart Nieland was het voor trainer Udema puzzelen geblazen. Alle goede bedoelingen ten spijt ging Alteveer hard onderuit: 4-0.

Alteveer houdt tegen

Na iets meer dan een half uur spelen brak Corné Prins de wedstrijd open op aangeven van Ben Bos. Alteveer kon aanvallend weinig tegenover het spel van de thuisploeg stellen en beperkte zich tot verdedigen. Lang ging dit goed, maar in de laatste minuut voor de rust verdubbelde Ian de Vrieze de score, door een mooie Sellinger aanval af te ronden: 2-0.

Sellingen loopt uit

En toen Corné Prins luttele seconden na de hervatting nog een keer het net vond, was het verzet van Alteveer definitief gebroken en de wedstrijd beslist. Roy de Wijk was in het tweede bedrijf nog dicht bij een eretreffer, maar doelman Klamer redde bekwaam. In het laatste kwartier werd de score door Sellingen nog verder opgevoerd, toen Bryan Schenkel een corner van Rik Bos schampte en met zijn eigen doelpunt de eindstand op het bord zette.