GKC heeft in de eerste speelronde na de winterstop een stevige nederlaag geleden. Op bezoek bij koploper KSC werd de ploeg van Emiel Jansen met een 6-1 score naar huis gezonden.

Puzzelen

De Gasselters misten in Schoonoord de nodige spelers door blessures of werkzaamheden. De veertien spelers die Jansen had geselecteerd streden voor iedere meter, maar konden een nederlaag dus niet voorkomen. GKC kreeg in het eerste bedrijf de ruimte om te voetballen, maar kreeg in de omschakeling de deksel op de neus.

Eretreffer

In de tweede helft liepen de gastheren langzaam maar zeker weg van de Gasselters, die via Danny Kolp nog wel de eretreffer scoorde. Ook Bjorn Schuiling en Rick Alting kregen kansen op een treffer, maar zij troffen geen doel. Na negentig minuten voetballen had KSC een half dozijn goals gemaakt: grote man was Sander Schuiling met vier treffers.