SJS heeft het oefenduel met Borger ruim gewonnen: 6-0. In de wedstrijd waarin de gebroeders Gerben en Arno Sieders elkaar troffen, was het Jan Springer die drie keer het middelpunt van de feestvreugde was.

Post Image
Post Image
Post Image
Post Image

foto’s: Brigitte de Wijk

Rommelig

Thuisploeg SJS had al na twee minuten de score kunnen openen, maar deze kans werd gemist. Daarna viel er heel lang maar weinig te genieten in Stadskanaal. Borger was de iets makkelijker voetballende ploeg, maar de Drenten wisten amper gevaarlijk te worden.

Verschil gemaakt

In de tweede helft maakte SJS aan de hand van Jan Springer het verschil. Na ongeveer tien minuten joeg de clubtopscorer een vrije trap in de kruising. Toen er een uur gespeeld was, verdubbelde Springer op aangeven van Wouter Panneman de score, om vervolgens als aangever te fungeren voor de 3-0 van Frank Venema. Kort na deze treffer maakte Springer zijn hattrick compleet, waarna trainer Halmingh hem een publiekswissel gunde. In de slotfase bepaalden Kelvin Oosting en Bryan Boels de eindstand op 6-0.

Tags:

  • Show Comments (0)

Geef een reactie

You May Also Like

Vervelende avond voor Nieuw Buinen in Groningen

Nieuw Buinen moest gisteravond voor haar tweede bekerwedstrijd aantreden tegen Oranje Nassau. De Groningers, ...

Effectief Nieuw Buinen bekert verder

Eersteklasser Nieuw Buinen heeft in een bekerduel met tweedeklasser DZOH op zakelijke wijze de ...

Musselkanaal laat winst glippen

Musselkanaal leek op weg naar een driepunter, maar zag SVV '04 in de slotfase ...