SJS houdt de punten in eigen huis

SJS heeft op het eigen sportpark een overwinning op Corenos behaald. De bezoekers uit Roodeschool werden na treffers van Jan Springer en Kelvin Oosting met lege handen naar huis gezonden.

Post Image
Post Image
Post Image
Post Image

foto’s: Brigitte de Wijk

Springer schiet raak

Al na enkele minuten kreeg SJS via Kelvin Oosting een schietkans, maar het doel werd nog niet gevonden. Dat deed Jan Springer na twintig minuten voetballen wel: 1-0. Na de treffer werden de Knoalsters wat slordiger, waardoor Corenos niet al voor de thee op grote afstand werd gezet.

In het slot

Na de thee slaagde SJS er niet in om de draad op te pakken. Te veel werd de lange bal gekozen, waardoor Corenos in het zadel werd geholpen. De bezoekers zetten meer druk op SJS om de gelijkmaker te forceren, maar daardoor kregen de gastheren ruimte. De kansen die de omschakeling opleverden werden echter niet benut, tot Kelvin Oosting in de toegevoegde tijd de drie punten veilig stelde.