Musselkanaal laat het liggen tegen Twedo

Musselkanaal heeft in eigen huis dure punten laten liggen tegen middenmoter Twedo. De 1-0 voorsprong werd teniet gedaan door Sander Boer, die in de slotfase twee keer scoorde en de eindstand op 1-2 bepaalde.

Over en weer

De eerste helft ging gelijk op aan de Parklaan. Er waren kansen over en weer, met de grootste mogelijkheden voor de gasten. Zij troffen echter steeds keeper Scholte Aalbes op hun weg, die daarmee zijn ploeg behoedde voor een achterstand. In de tweede helft nam Musselkanaal het initiatief over.

Achteruit lopen

Na een klein uur spelen was het A-junior Rolf Kaiser die Musselkanaal op voorsprong zette na een goede aanval over rechts, aangegeven door Jordy van der Laan. In plaats van door te zetten ging Musselkanaal nu achteruit lopen en was het Twedo dat goed gebruik maakte van de ruimte.

Identieke situaties

In de laatste tien minuten was het twee keer Sander Boer die scoorde, uit twee identieke situaties. De spits stond vogelvrij en kon simpel scoren. Zo gaf Musselkanaal de punten weg, waar een gelijkspel wellicht meer terecht was geweest. Komende zondag speelt de ploeg van Albert Kamps een belangrijke wedstrijd tegen Sleen, dat slechts één plaats hoger staat op de ranglijst.