Toch geen puntenaftrek voor SPW

Op 18 februari jl. plaatsten wij (op basis van de stand in de KNVB-app) het bericht dat SPW drie winstpunten moest inleveren. Dit vanwege het afgelasten van de wedstrijd tegen Bellingwolde op 11 februari, ondanks dat de club over kunstgras beschikt. Echter bleek dit te voorbarig, aangezien de zaak door de tuchtcommissie van de KNVB deze week pas is behandeld.

Geseponeerd

De reden voor het afgelasten van deze wedstrijd heeft niets te maken met het kunstgrasveld, zegt Alie Swarts-Korvemaker, secretaris van de club. “Wij vonden het ook bijzonder dat de KNVB de punten al heeft ingehouden, terwijl de zaak nog behandeld moest worden door de tuchtcommissie. Maar we zijn blij dat de zaak geseponeerd is en dat de reden dusdanig was dat we niet gestraft worden.”

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Valthermond heeft technische staf voor volgend seizoen rond

Valthermond heeft de posities voor de technische staf voor volgend seizoen ingevuld.

Harm Bolk keert terug als hoofdtrainer bij SETA

SETA heeft voor het seizoen 2020-2021 Harm Bolk aangesteld als de nieuwe hoofdtrainer.

SJS kijkt trots terug op Freddie Pranger Memorial

De omstandigheden tijdens de zesde van de Freddie Pranger Memorial waren ideaal. Het organiserende ...