Om uitzicht te houden op de nacompetitie, moest SV Mussel thuis winnen van Erica’86. Dat lukte, zij het met moeite: 2-0.

Niet goed

Goed was het lang niet altijd, van de formatie van Jan Veenhof. Maar de inzet was er, evenals de strijdlust. Tel daarbij op dat Erica’86 ook geen technisch vernuft op de mat kon leggen, en het spelbeeld was verklaard.

Deklat

Mussel kreeg in het eerste bedrijf één grote kans. Wim Wubs kopte de bal uit een voorzet vanaf de achterlijn terug op Lars Hemmes, maar diens kopbal toucheerde de deklat. Erica’86 kreeg één grote kans: doelman René Folkers van Mussel pareerde een van richting veranderde vrije trap met zijn voeten, maar de open kans was niet aan Erica besteed.

Scorende Hidding

Na de thee zakte Mussel ver weg. Erica kreeg een grote kans, maar het doelpunt ging niet door wegens vermeend buitenspel. Na die moeilijke fase, kwam de bevrijdende openingstreffer. Een diepe bal werd door Lars Hemmes uitstekend gecontroleerd en breedgelegd, waarna Simon Hidding eenvoudig kon scoren. Vlak voor tijd gooide diezelfde Hidding het duel op slot: 2-0.

Zicht op meer

Door de overwinning heeft de equipe van Jan Veenhof weer uitzicht op de nacompetitie. Het verschil met de vierde plek is slechts twee punten. De maker van het clublied had het goed begrepen: “Iedereen hoort erbij.” Mussel hoort er na vandaag zeker weer bij.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

HOC verliest topper van EHS ’85

Voor HOC stond er in de eerste competitieronde na de winterstop gelijk een topper ...

Sellingen houdt nacompetitie in beeld

Sellingen boekte vandaag een gemakkelijke 8-2 overwinning op Oldambster Boys en blijft alle zicht ...

Gieterveen lijdt geflatteerde nederlaag tegen Farmsum

Gieterveen begon goed aan de wedstrijd, maar had het geluk niet aan haar zijde. ...