Titan doet uitstekende zaken bij EHS ’85

Titan heeft zondag uitstekende zaken gedaan op bezoek bij EHS ’85. Zelf wonnen de rood-witten namelijk minimaal in Emmen en de concurrentie liet allemaal punten liggen. Titan is hierdoor koploper WKE ’16 tot op twee punten genaderd.

Onder de maat

In de eerste helft zag het er geen moment naar uit dat het een goede zondag zou worden voor de bezoekers. Het veldspel was ver onder de maat en de eerste kansen waren dan ook voor de thuisploeg. Tot opluchting van het ruim aanwezige Titan publiek stuitte zowel Boy Mestemaker als Mark Linneman op doelman Remon Poede.

Uit het niets

Titan kwam na een half uur spelen uit het niets op voorsprong. De bal belandde voor de voeten van Kevin Faber en hij liet de keeper van dichtbij kansloos. Titan leek deze voorsprong te behouden tot aan de rust maar een prima vrije trap van Ronald Muter bracht daar verandering in: 1-1.

Chocoladebeen

Met Peter Stap binnen de lijnen werd het spel van Titan er na rust aanzienlijk beter op. De gasten waren  de bovenliggende partij en dat vertaalde Jos Smidt vrij snel in de score. Hij kapte naar binnen en schoot de bal met zijn chocoladebeen in de kruising: 1-2. De gasten kregen vervolgens kansen om de wedstrijd in het slot te gooien maar die werden niet benut.

Mihalj matchwinner

Rond de 80e minuut werd een uitval van EHS ’85 werd volgens de scheidsrechter onreglementair gestopt, waarna de bal op de stip ging. Aanvoerder Mark Linneman klaarde de klus zelf en bracht hiermee de stand gelijk. De wedstrijd leek hierdoor in een gelijkspel te eindigen, maar invaller Marko Mihalj dacht daar anders over. Hij kopte een afgemeten voorzet van Rick Hendriks onberispelijk tegen de touwen.