Terwijl iedereen in de rust van Erica tegen Valthermond genoot van de koffie, thee, bier of welke versnapering dan ook sijpelden de geruchten binnen: “De scheidsrechter is geblesseerd en kan niet verder.”

Kuitblessure

De geruchten werden al snel de waarheid. Kort voor de pauze liep scheidsrechter Van Dooren een kuitblessure op en verder fluiten achtte de leidsman niet verantwoord. Koortsachtig werd naar een oplossing gezocht, en wellicht ook gevonden, maar die vond in het Valthermond-kamp geen genade.

Panklare voorzet

De tweede helft van dit duel zal binnenkort dus plaats gaan vinden en dat begint dan bij een 0-0 stand, aangezien beide teams tot de pauze niet tot scoren kwamen. Dat mochten vooral de Valthermond aanvallers zich aanrekenen. Tot drie keer toe leverde linkerspits Jesper de Graaf een panklare voorzet af, maar Edwin Drenth, Demy te Velde en Jens Bulle wisten deze juweeltjes niet tot een goal te promoveren.

Dreigende corners

Tom Meijers kopte een corner van Lars Baas over. Naast enkele dreigende corners en een mogelijkheid direct bij aanvang van het duel, wist Erica Valthermond doelman Erwin Timmer niet in de problemen te brengen.

Wordt derhalve binnenkort vervolgd.

Tags:

  • Toon reacties (0)

Geef een reactie

Gerelateerde berichten

Overzicht bekervoetbal: 4e & 5e klasse

Afgelopen weekend begon voor bijna alle ploegen in de Kanaalstreek het seizoen echt. De ...

Voetbaloverzicht: vijfde klasse E

In de vijfde klasse waren vorige week al alle beslissingen gevallen: Westerwolde mag zich ...

Onstwedder Boys onderuit bij SC Stadspark

Onstwedder Boys heeft het duel met SC Stadspark verloren. De Stadjers met onder andere ...