Terwijl iedereen in de rust van Erica tegen Valthermond genoot van de koffie, thee, bier of welke versnapering dan ook sijpelden de geruchten binnen: “De scheidsrechter is geblesseerd en kan niet verder.”

Kuitblessure

De geruchten werden al snel de waarheid. Kort voor de pauze liep scheidsrechter Van Dooren een kuitblessure op en verder fluiten achtte de leidsman niet verantwoord. Koortsachtig werd naar een oplossing gezocht, en wellicht ook gevonden, maar die vond in het Valthermond-kamp geen genade.

Panklare voorzet

De tweede helft van dit duel zal binnenkort dus plaats gaan vinden en dat begint dan bij een 0-0 stand, aangezien beide teams tot de pauze niet tot scoren kwamen. Dat mochten vooral de Valthermond aanvallers zich aanrekenen. Tot drie keer toe leverde linkerspits Jesper de Graaf een panklare voorzet af, maar Edwin Drenth, Demy te Velde en Jens Bulle wisten deze juweeltjes niet tot een goal te promoveren.

Dreigende corners

Tom Meijers kopte een corner van Lars Baas over. Naast enkele dreigende corners en een mogelijkheid direct bij aanvang van het duel, wist Erica Valthermond doelman Erwin Timmer niet in de problemen te brengen.

Wordt derhalve binnenkort vervolgd.

Tags:

  • Show Comments (0)

Geef een reactie

You May Also Like

Gasselternijveen speelt gelijk tegen Heiligerlee

Gasselternijveen moest het doen met een punt na een doelpuntloos gelijkspel tegen Heiligerlee.

Valthermond geeft voorsprong uit handen

In een alleraardigst duel leek er halverwege geen vuiltje aan de lucht voor Valthermond. ...

Nieuw Buinen verrast koploper Alcides

Nieuw Buinen heeft voor een daverende verrassing gezorgd door koploper Alcides de eerste nederlaag ...