Buinerveen is bezig aan een goed seizoen. Op bezoek bij Kanaalstreek-genoot JVV boekte de ploeg van Ludie Hulshof de derde overwinning van het seizoen. Voor de goede orde: Buinerveen speelde tot nu toe slechts acht duels.

foto: archief

Good old

Op bezoek bij JVV werd het 0-3 voor Buinerveen. Derhalve een zege waar niets op af te dingen was. Good old Mark Middeljans drukte zijn stempel op het duel door twee keer te scoren. De derde treffer werd gemaakt door Koos Lutjes.

Ongeslagen

De blauwhemden kijken vol vertrouwen uit naar de komende drie thuiswedstrijden: op het eigen sportpark is men dit seizoen nog ongeslagen, waardoor verder stijgen op de ranglijst tot de mogelijkheden behoort.

Tags:

  • Show Comments (0)

Geef een reactie

You May Also Like

Fotoverslag: Westerwolde langs Gieterveen

Westerwolde heeft haar eerste overwinning van het seizoen binnen. Op het eigen sportpark rekende ...

GKC geeft na rust niet thuis

Weiteveense Boys – GKC was één van de drie wedstrijden die wel doorgang konden ...

Onstwedder Boys houdt lang stand

Onstwedder Boys was in de laatste thuiswedstrijd van het seizoen lange tijd een lastige ...