Buinerveen is bezig aan een goed seizoen. Op bezoek bij Kanaalstreek-genoot JVV boekte de ploeg van Ludie Hulshof de derde overwinning van het seizoen. Voor de goede orde: Buinerveen speelde tot nu toe slechts acht duels.

foto: archief

Good old

Op bezoek bij JVV werd het 0-3 voor Buinerveen. Derhalve een zege waar niets op af te dingen was. Good old Mark Middeljans drukte zijn stempel op het duel door twee keer te scoren. De derde treffer werd gemaakt door Koos Lutjes.

Ongeslagen

De blauwhemden kijken vol vertrouwen uit naar de komende drie thuiswedstrijden: op het eigen sportpark is men dit seizoen nog ongeslagen, waardoor verder stijgen op de ranglijst tot de mogelijkheden behoort.

Tags:

  • Show Comments (0)

Geef een reactie

You May Also Like

Gerwin de Wijk wijst Onstwedder Boys de weg

Onstwedder Boys heeft de wedstrijd tegen VVS op het eigen sportpark met 2-0 gewonnen. ...

Jongeling Sander Egbers bezorgt Dalen eerste nederlaag

Voorafgaand aan de wedstrijd in en tegen Dalen waren door velen de punten al ...

NWVV staat voor loodzware opgave

NWVV heeft het zichzelf enorm lastig gemaakt in de strijd om handhaving in de ...