Buinerveen is bezig aan een goed seizoen. Op bezoek bij Kanaalstreek-genoot JVV boekte de ploeg van Ludie Hulshof de derde overwinning van het seizoen. Voor de goede orde: Buinerveen speelde tot nu toe slechts acht duels.

foto: archief

Good old

Op bezoek bij JVV werd het 0-3 voor Buinerveen. Derhalve een zege waar niets op af te dingen was. Good old Mark Middeljans drukte zijn stempel op het duel door twee keer te scoren. De derde treffer werd gemaakt door Koos Lutjes.

Ongeslagen

De blauwhemden kijken vol vertrouwen uit naar de komende drie thuiswedstrijden: op het eigen sportpark is men dit seizoen nog ongeslagen, waardoor verder stijgen op de ranglijst tot de mogelijkheden behoort.

Tags:

  • Toon reacties (0)

Geef een reactie

Gerelateerde berichten

Musselkanaal pakt punt tegen Twedo

Musselkanaal leek op bezoek bij Twedo drie zeer belangrijke punten te gaan pakken, maar ...

‘Rood’ Musselkanaal steeds dieper in de problemen

Musselkanaal mocht zich opmaken voor de belangrijke wedstrijd tegen concurrent Sleen. Beide ploegen verkeren ...

Veerkrachtig Onstwedder Boys pakt punt

Onstwedder Boys heeft zaterdagmiddag een verdienstelijk gelijkspel behaald tegen Amicitia VMC uit Groningen. Vijf ...