In een wedstrijd waarin De Treffer ’16 op enig moment nog maar negen tegenstanders tegenover zich wist, hebben de Mondkers nipt gewonnen. Op bezoek bij SC Roswinkel was topscorer Marco Windt de gevierde man na het maken van de enige goal: 0-1.

Rode kaart

Vlak voor de thee ging de eerste speler van Roswinkel van het veld: de doorgebroken Marco Windt werd onreglementair naar de grond gewerkt, met de rode kaart als gevolg. Van de numerieke meerderheid profiteren was voor de rust nog niet aan de orde.

Ban gebroken

Ook in het tweede bedrijf hielden de gastheren goed stand. Ruim in de tweede helft werd de ban wel gebroken: Aron Zwiers bediende Windt op maat, waarna de aanvaller de 0-1 op de borden zette. Ondanks dat een tweede speler van Roswinkel het veld met rood moest verlaten, werd de stand nog bijna gelijk getrokken. Doelman Van der Veen stelde de overwinning voor zijn ploeg veilig met een fraaie redding.

Tags:

  • Show Comments (0)

Geef een reactie

You May Also Like

Fotoverslag: Stadskanaal stoot ZNC uit de tweede klasse

SC Stadskanaal heeft na een zinderend voetbalgevecht met ZNC van plaats gewisseld met de ...

Musselkanaal zet goede reeks voort in Zweeloo

Musselkanaal lijkt momenteel in dezelfde flow te verkeren als twee seizoenen geleden. Destijds bleven ...

Ter Apel ’96 verslaat mede-promovendus Gieten

Na de overwinning tegen DVC’59 vorige probeerde FC Ter Apel ’96 het goede gevoel ...