In een wedstrijd waarin De Treffer ’16 op enig moment nog maar negen tegenstanders tegenover zich wist, hebben de Mondkers nipt gewonnen. Op bezoek bij SC Roswinkel was topscorer Marco Windt de gevierde man na het maken van de enige goal: 0-1.

Rode kaart

Vlak voor de thee ging de eerste speler van Roswinkel van het veld: de doorgebroken Marco Windt werd onreglementair naar de grond gewerkt, met de rode kaart als gevolg. Van de numerieke meerderheid profiteren was voor de rust nog niet aan de orde.

Ban gebroken

Ook in het tweede bedrijf hielden de gastheren goed stand. Ruim in de tweede helft werd de ban wel gebroken: Aron Zwiers bediende Windt op maat, waarna de aanvaller de 0-1 op de borden zette. Ondanks dat een tweede speler van Roswinkel het veld met rood moest verlaten, werd de stand nog bijna gelijk getrokken. Doelman Van der Veen stelde de overwinning voor zijn ploeg veilig met een fraaie redding.

Tags:

  • Toon reacties (0)

Geef een reactie

Gerelateerde berichten

Eindelijk drie punten voor Pekelder Boys

Na de nederlaag in de Kanaalstreek-derby tegen Alteveer heeft Pekelder Boys met elkaar om ...

Vitesse ’63 maakt eind aan ongeslagen reeks Onstwedder Boys

Na de goede reeks van vorig seizoen, die uiteindelijk het kampioenschap opleverde, bleef Onstwedder ...

Pekelder Boys onnodig onderuit tegen Engelbert

Het is de laatste weken stuivertje wisselen in de 4e klasse C. Het gat ...