In een wedstrijd waarin De Treffer ’16 op enig moment nog maar negen tegenstanders tegenover zich wist, hebben de Mondkers nipt gewonnen. Op bezoek bij SC Roswinkel was topscorer Marco Windt de gevierde man na het maken van de enige goal: 0-1.

Rode kaart

Vlak voor de thee ging de eerste speler van Roswinkel van het veld: de doorgebroken Marco Windt werd onreglementair naar de grond gewerkt, met de rode kaart als gevolg. Van de numerieke meerderheid profiteren was voor de rust nog niet aan de orde.

Ban gebroken

Ook in het tweede bedrijf hielden de gastheren goed stand. Ruim in de tweede helft werd de ban wel gebroken: Aron Zwiers bediende Windt op maat, waarna de aanvaller de 0-1 op de borden zette. Ondanks dat een tweede speler van Roswinkel het veld met rood moest verlaten, werd de stand nog bijna gelijk getrokken. Doelman Van der Veen stelde de overwinning voor zijn ploeg veilig met een fraaie redding.

Tags:

  • Toon reacties (0)

Geef een reactie

Gerelateerde berichten

Jan Springer helpt SJS langs Middelstum

Onder barre omstandigheden heeft SJS een zwaarbevochten overwinning geboekt. Op het eigen sportpark poetsten ...

Fotoverslag: Musselkanaal – SC Stadskanaal

Musselkanaal en SC Stadskanaal speelden een klassieke derby: veel strijd, weinig goed voetbal. SC ...

SETA hard onderuit tegen NKVV

Het was niet eens de grootste nederlaag van SETA in het huidige seizoen, maar ...