Wat is er aan de hand bij Gieten? Kwalitatief een goede selectie, maar de resultaten blijven tot nu toe achterwege. Afgelopen zondag was wat dat betreft een mooie opsteker voor de rood-witten, want aan de hand van Denny Feiken werd er in Weerdinge met 2-6 gewonnen.

Goud waard

Feiken scoorde deze middag maar liefst drie keer en was daarmee goud waard voor zijn ploeg. Zij hadden deze overwinning ook hard nodig, want de ploeg houdt alleen HODO nog onder zich in 3C. Ook Feiken weet niet waar het stokt bij Gieten: “We hebben het er elke week over dat het een keer om moet draaien, daar hebben we ook de selectie voor, maar het lukt steeds niet. Gelukkig zat het ons afgelopen zondag eindelijk mee!”

Loepzuivere hattrick

Met name in de eerste helft liet Gieten inderdaad zien een goede ploeg te hebben. Dit drukten zij ook uit in de score, want halverwege was de tussenstand 1-4, met een loepzuivere hattrick van Denny Feiken. Twee keer was broertje Roy de aangever en de derde kwam voort uit een rake vrije trap. Al vroeg in de wedstrijd was de snelle Florian van der Heyde verantwoordelijk voor  de 0-2.

Good-old Maliepaard

Na de rust zag het spelbeeld er anders uit, ook omdat Weerdinge haar spel had aangepast op de tegenstander. Toch wist Gieten nog twee keer te scoren en beide keren was good-old Gert Maliepaard de maker. Beide Weerdinge-goals deze middag werden gemaakt door Jaimy Wessels. Hij was in beide helften trefzeker.

Koploper Dalfsen

Zo boekte¬†de ploeg van scheidend trainer Jouke Jan Meertens een knappe overwinning en is het zaak om deze lijn door te trekken. Te beginnen komende zondag, thuis tegen koploper Dalfsen. Feiken is vol vertrouwen: “Als we zo voetballen als in de eerste helft tegen Weerdinge, dan winnen we ook van Dalfsen.”

Tags:

  • Show Comments (0)

Geef een reactie

You May Also Like

Gieterveen revancheert zich tegen EEC

Op een regenachtige zondagmiddag werd de Kanaalstreek-derby tussen Gieterveen en EEC gespeeld. Voor Gieterveen ...

Koploper HOC hard onderuit in Emmen

HOC beleefde gistermiddag in Emmen een vervelende start van de tweede competitiehelft. Op bezoek ...

Bareveld en Amboina houden elkaar in evenwicht

Bareveld speelde met 3-3 gelijk tegen Amboina, maar schoot daar niet veel mee op.