Denny Feiken loodst Gieten langs Weerdinge

Wat is er aan de hand bij Gieten? Kwalitatief een goede selectie, maar de resultaten blijven tot nu toe achterwege. Afgelopen zondag was wat dat betreft een mooie opsteker voor de rood-witten, want aan de hand van Denny Feiken werd er in Weerdinge met 2-6 gewonnen.

Goud waard

Feiken scoorde deze middag maar liefst drie keer en was daarmee goud waard voor zijn ploeg. Zij hadden deze overwinning ook hard nodig, want de ploeg houdt alleen HODO nog onder zich in 3C. Ook Feiken weet niet waar het stokt bij Gieten: “We hebben het er elke week over dat het een keer om moet draaien, daar hebben we ook de selectie voor, maar het lukt steeds niet. Gelukkig zat het ons afgelopen zondag eindelijk mee!”

Loepzuivere hattrick

Met name in de eerste helft liet Gieten inderdaad zien een goede ploeg te hebben. Dit drukten zij ook uit in de score, want halverwege was de tussenstand 1-4, met een loepzuivere hattrick van Denny Feiken. Twee keer was broertje Roy de aangever en de derde kwam voort uit een rake vrije trap. Al vroeg in de wedstrijd was de snelle Florian van der Heyde verantwoordelijk voor  de 0-2.

Good-old Maliepaard

Na de rust zag het spelbeeld er anders uit, ook omdat Weerdinge haar spel had aangepast op de tegenstander. Toch wist Gieten nog twee keer te scoren en beide keren was good-old Gert Maliepaard de maker. Beide Weerdinge-goals deze middag werden gemaakt door Jaimy Wessels. Hij was in beide helften trefzeker.

Koploper Dalfsen

Zo boekte de ploeg van scheidend trainer Jouke Jan Meertens een knappe overwinning en is het zaak om deze lijn door te trekken. Te beginnen komende zondag, thuis tegen koploper Dalfsen. Feiken is vol vertrouwen: “Als we zo voetballen als in de eerste helft tegen Weerdinge, dan winnen we ook van Dalfsen.”

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Gasselternijveen laat overwinning glippen

Gasselternijveen heeft dure punten laten liggen in de strijd op de koppositie in de ...

Voetbaloverzicht: vijfde klasse F

De vijfde klasse F kent met zes Kanaalstreek-clubs het hoogste aandeel Kanaalstreek van alle ...

Ongenadig Ter Apel slacht Eext af

Eexter ossen die als makke lammetjes naar de slachtbank gaan. Dat was het geval ...