Musselkanaal incasseert zevenklapper

Op bezoek bij EMMS heeft Musselkanaal een zware nederlaag geïncasseerd. De nummer drie van de ranglijst was duidelijk een maat te groot, de teller stokte uiteindelijk bij zeven tegentreffers: 7-1.

Oost maakte de eretreffer… (foto: archief)

Duel beslist

De openingsfase beloofde weinig goeds: al in de eerste minuut stelde een te korte terugspeelbal Justin Westerbeek in staat om te scoren. In deze situatie kwam Musselkanaal nog goed weg. Daarna kwamen de bezoekers ook in de wedstrijd, maar het was EMMS dat de score opende: 1-0 door Maurice Kosse na een kwartier spelen. Nog voor de thee werd het duel beslist, toen Jord Anbergen twee keer scoorde.

Eretreffer

In het tweede bedrijf leek EMMS niet te willen, tot het laatste kwart van de wedstrijd aanbrak. Via Glenn ter Wielen (2), opnieuw Kosse en Arjan van der Most liep men ver weg van Musselkanaal. De bezoekers konden alleen via Jordy Oost iets terug doen: de aanvaller tekende voor de eretreffer.