Sellingen heeft op het eigen sportpark een ruime overwinning op Pekelder Boys geboekt. Opvallende man aan de kant van de zwart-gelen was Rico Boerma: hij scoorde de openingstreffer, maar ging er voor de thee ook al met rood af. Het deerde zijn ploeg weinig: 0-4.

Post Image
Post Image
Post Image

foto’s: Jans Velthuis / Westerwolde Actueel

Scoren en rood

Boerma maakte na tien minuten de openingstreffer, maar stond twintig minuten later al onder de douche, nadat hij een doorgebroken speler naar de grond werkte. De strafschop die volgde werd echter gemist. Sellingen liet zich niet van de wijs brengen en scoorde in ondertal nog twee keer voordat men aan de thee ging. In het tweede bedrijf kregen de twee treffers van Ian de Vrieze nog vervolg door een treffer van Rik Bos: 4-0.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Alteveer in matig duel onderuit tegen HSC

In de eerste wedstrijd na de winterstop mocht Alteveer aantreden tegen HSC: in een ...

Gelukkig Borger wint topper van MSC

Borger won de topper van MSC, maar had geluk dat een glaszuiver doelpunt van ...