Sellingen heeft op het eigen sportpark een ruime overwinning op Pekelder Boys geboekt. Opvallende man aan de kant van de zwart-gelen was Rico Boerma: hij scoorde de openingstreffer, maar ging er voor de thee ook al met rood af. Het deerde zijn ploeg weinig: 0-4.

Post Image
Post Image
Post Image

foto’s: Jans Velthuis / Westerwolde Actueel

Scoren en rood

Boerma maakte na tien minuten de openingstreffer, maar stond twintig minuten later al onder de douche, nadat hij een doorgebroken speler naar de grond werkte. De strafschop die volgde werd echter gemist. Sellingen liet zich niet van de wijs brengen en scoorde in ondertal nog twee keer voordat men aan de thee ging. In het tweede bedrijf kregen de twee treffers van Ian de Vrieze nog vervolg door een treffer van Rik Bos: 4-0.

Tags:

  • Show Comments (0)

Geef een reactie

You May Also Like

Sellingen aan kop na overwinning op Engelbert

Sellingen gaat na drie wedstrijden, samen met FVV, aan kop in 4C. Na overwinningen ...

Onstwedder Boys sluit af met zevenklapper

Onstwedder Boys heeft zaterdagmiddag in Oostwold de laatste wedstrijd voor de winterstop met liefst ...

Alteveer verliest van koploper FVV

Alteveer heeft gistermiddag de hectische wedstrijd tegen de verrassende koploper FVV verloren. In Foxhol ...