Sellingen heeft op het eigen sportpark een ruime overwinning op Pekelder Boys geboekt. Opvallende man aan de kant van de zwart-gelen was Rico Boerma: hij scoorde de openingstreffer, maar ging er voor de thee ook al met rood af. Het deerde zijn ploeg weinig: 0-4.

Post Image
Post Image
Post Image

foto’s: Jans Velthuis / Westerwolde Actueel

Scoren en rood

Boerma maakte na tien minuten de openingstreffer, maar stond twintig minuten later al onder de douche, nadat hij een doorgebroken speler naar de grond werkte. De strafschop die volgde werd echter gemist. Sellingen liet zich niet van de wijs brengen en scoorde in ondertal nog twee keer voordat men aan de thee ging. In het tweede bedrijf kregen de twee treffers van Ian de Vrieze nog vervolg door een treffer van Rik Bos: 4-0.

Tags:

  • Toon reacties (0)

Geef een reactie

Gerelateerde berichten

Koploper HOC hard onderuit in Emmen

HOC beleefde gistermiddag in Emmen een vervelende start van de tweede competitiehelft. Op bezoek ...

Geerlings bezorgt SC Stadskanaal droomstart

Het zal Jordy Geerlings nog niet vaak overkomen zijn dat hij drie keer het ...

SPW met minimaal verschil langs Gieterveen

In de Kanaalstreek-derby tussen Gieterveen en SPW hebben de bezoekers aan het langste eind ...