Sellingen heeft op het eigen sportpark een ruime overwinning op Pekelder Boys geboekt. Opvallende man aan de kant van de zwart-gelen was Rico Boerma: hij scoorde de openingstreffer, maar ging er voor de thee ook al met rood af. Het deerde zijn ploeg weinig: 0-4.

Post Image
Post Image
Post Image

foto’s: Jans Velthuis / Westerwolde Actueel

Scoren en rood

Boerma maakte na tien minuten de openingstreffer, maar stond twintig minuten later al onder de douche, nadat hij een doorgebroken speler naar de grond werkte. De strafschop die volgde werd echter gemist. Sellingen liet zich niet van de wijs brengen en scoorde in ondertal nog twee keer voordat men aan de thee ging. In het tweede bedrijf kregen de twee treffers van Ian de Vrieze nog vervolg door een treffer van Rik Bos: 4-0.

Tags:

  • Toon reacties (0)

Geef een reactie

Gerelateerde berichten

Tien Mondkers slepen punt uit het vuur in ‘Stad’

In een meer hectische dan goede wedstrijd heeft Valthermond een punt overgehouden aan het ...

Albert Stevens schiet Borger naar de winst

Twee teams met een groot aantal afwezigen stonden afgelopen zaterdag tegenover elkaar. Het kwam ...

SJS niet opgewassen tegen Glimmen

Na een goede reeks wachtte voor SJS nu een hele zware test: men moest ...