Nog geen twee maanden geleden ontving Ab Jagersma uit handen van Commissaris van de Koning Jetta Klijnsma de ‘Gouden Scheidsrechtersfluit’ voor zijn verdiensten voor de voetbalarbitrage. Gisteravond werd Jagersma door de burgemeester van Coevorden in het zonnetje gezet: een Koninklijke onderscheiding was nu het deel voor Jagersma.

Bron/foto: www.emmen.nu

Ruim 25 jaar

Jagersma (70) is nu Lid in de Orde van Oranje Nassau, omdat hij zich al ruim 28 jaar inzet voor de voetbalsport in de regio. Sinds 1992 is Jagersma scheidsrechter en in die hoedanigheid heeft hij vele wedstrijden tot een goed einde gebracht. Maar zijn verdiensten zijn groter.

Bestuurslid

De inwoner van Noord-Sleen verricht veel inspanningen in diverse vormen voor de sport en brengt zijn kennis over en begeleidt de (jeugd)scheidsrechters. In 2010 zijn door hem de fusiebesprekingen gestart tussen COVS Hondsrug en COVS Zuidoost-Drenthe, dit heeft geleid tot een fusie van beide verenigingen. Ook voor de gefuseerde vereniging heeft Jagersma zich als bestuurslid vele jaren ingezet.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Alteveer heeft een nieuwe trainer

Met het aanstaande vertrek van René Nijgh begon het bestuur van v.v. Alteveer onlangs ...

SC Angelslo en Hans Kamphuis per direct uit elkaar

De wegen van SC Angelslo en hoofdtrainer Hans Kamphuis scheiden per direct.

Tussenstand FC Kanaalstreek Eredivisietoto na speelronde 30

Tussenstand van de FC Kanaalstreek Eredivisietoto na speelronde 30.