Onderscheiding voor scheidsrechter Jagersma

Nog geen twee maanden geleden ontving Ab Jagersma uit handen van Commissaris van de Koning Jetta Klijnsma de ‘Gouden Scheidsrechtersfluit’ voor zijn verdiensten voor de voetbalarbitrage. Gisteravond werd Jagersma door de burgemeester van Coevorden in het zonnetje gezet: een Koninklijke onderscheiding was nu het deel voor Jagersma.

Bron/foto: www.emmen.nu

Ruim 25 jaar

Jagersma (70) is nu Lid in de Orde van Oranje Nassau, omdat hij zich al ruim 28 jaar inzet voor de voetbalsport in de regio. Sinds 1992 is Jagersma scheidsrechter en in die hoedanigheid heeft hij vele wedstrijden tot een goed einde gebracht. Maar zijn verdiensten zijn groter.

Bestuurslid

De inwoner van Noord-Sleen verricht veel inspanningen in diverse vormen voor de sport en brengt zijn kennis over en begeleidt de (jeugd)scheidsrechters. In 2010 zijn door hem de fusiebesprekingen gestart tussen COVS Hondsrug en COVS Zuidoost-Drenthe, dit heeft geleid tot een fusie van beide verenigingen. Ook voor de gefuseerde vereniging heeft Jagersma zich als bestuurslid vele jaren ingezet.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Titan en Martin Koppenol gaan met elkaar verder

Titan heeft het contract met hoofdtrainer Martin Koppenol met een jaar verlengd.

Wessel Woortman ook volgend seizoen trainer van Musselkanaal

Wessel Woortman staat ook volgend seizoen aan het roer bij Musselkanaal.

Kerstzaalvoetbaltoernooi prooi voor WVV

WVV heeft het Gieter Kerstzaalvoetbaltoernooi gewonnen. De Winschoters wonnen het toernooi daarmee voor de ...