Gieten heeft haar tweede wedstrijd op rij gewonnen en lijkt de onderste plaatsen achter zich te laten. Op bezoek bij Twedo wonnen de rood-witten met minimaal verschil door een doelpunt van Gert Maliepaard: 0-1.

Twedo beter

In de eerste helft was Twedo de bovenliggende partij. Er waren goede kansen voor Roy Jager, Mark Rabbers en en Robert Torenbosch, maar zij kwamen allen niet tot scoren. Gieten werd kort voor rust pas voor het eerst gevaarlijk. Een voorzet bij de tweede paal werd voor het doel gekopt en gepakt door keeper Manting.

Iets te halen

Na de rust waren de rollen omgedraaid. Het leek alsof de gasten voelden dat er in Veenoord iets te halen viel. En nadat de Gieter Heertjes al snel gevaarlijk werden, was het Gert Maliepaard die het winnende doelpunt tegen de touwen kopte: 0-1. Belangrijke punten voor Gieten, dat komend weekend tegen OVC ’21 speelt, dat voorlaatste staat.