SC Stadskanaal: derde helft in UMCG

Wat doe je wanneer je een mooie 1-5 overwinning op v.v. Heerenveen hebt geboekt, maar je weet dat de keeper van het elftal al een week in het UMCG in Groningen verblijft? Juist, dan stap je in de auto en rijd je langs het ziekenhuis om daar samen de winst te vieren. Het tweede elftal van SC Stadskanaal deed het afgelopen zondag. De onfortuinlijke Harold Koster genoot zichtbaar van het bezoek.

Gekneusd ruggenmerg

Koster liep op 18 maart een ernstige blessure op. Na een botsing met een tegenstander bleef de goalie achter met gekneusd ruggenmerg. Koster werd per traumahelikopter afgevoerd en verblijft sinds dat moment in het Groninger UMCG.

Lange weg

Volgens ploeggenoot Bas Wirschuleit gaat het steeds iets beter met Koster, maar heeft hij nog wel een lange weg te gaan voordat hij weer op het voetbalveld zal staan: “Harold heeft met name problemen bij het gebruiken van zijn armen. Links gaat steeds beter, maar zijn rechterarm blijft nog wat achter in het herstel.”

Hecht team

Het elftal van Koster ging zondag dus gezamenlijk op bezoek: “Heel veel spelers waren al geweest, maar niet iedereen beschikt over eigen vervoer, dus dit was een mooie kans. Het was goed om Harold weer te zien. We zijn een hecht team, met Harold als onze ervaren man. We hopen hem er snel weer bij te hebben.”, aldus Wirschuleit.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Tussenstand FC Kanaalstreek Eredivisietoto na speelronde 20

Tussenstand van de FC Kanaalstreek Eredivisietoto na speelronde 20.

Gieten en Rolf Veneboer verlengen samenwerking

Rolf Veneboer is ook volgend seizoen de hoofdtrainer van Gieten.

HOC KAMPIOEN!

HOC is door te winnen van VIOS O kampioen geworden in de vijfde klasse F. De afstand ...