Sellingen heeft geen moeite met Heiligerlee

Sellingen heeft ook haar derde thuiswedstrijd in 2018 in winst omgezet. De ploeg van Fokke de Jonge won met 2-0 van Heiligerlee, waar men eerder dit seizoen kansloos verloor. De geel-zwarten doen hierdoor goed mee in de top van 4C, met nog een aantal inhaalwedstrijden voor de boeg.

Vroeg raak

Het was deze middag al vroeg raak voor de thuisploeg. Ian de Vrieze was de maker van de openingstreffer: zijn inzet werd door een Heiligerlee-speler nog van richting veranderd. Sellingen was voor rust de betere ploeg, maar enkele grote kansen werden niet verzilverd waardoor de tussenstand 1-0 bleef.

Prachtige lob

Ook de tweede helft was voor de thuisploeg en het was wachten op de 2-0. Deze werd gescoord door Corné Prins, die de keeper van Heiligerlee verschalkte met een prachtige lob. Dit was tevens de eindstand, want beide ploegen kwamen na rust niet meer tot scoren.