SPW neemt punt mee uit Nieuwe Pekela

Het duel tussen de middenmoters PJC en SPW heeft een puntendeling opgeleverd. De gasten, die wat recht te zetten hadden na het pak slaag van vorige week, maakten in tweede helft een 2-0 achterstand goed en namen zo een punt mee naar Stadskanaal

Foto: archief

Twee keer vissen

De eerste helft ging gelijk op, waarbij SPW het spel probeerde te maken en PJC voornamelijk de lange bal hanteerde. De eerste goede kans van de wedstrijd was voor de thuisploeg, die door keeper De Jonge uit de bovenhoek werd gepakt. Aan het eind van de eerste helft moest De Jonge wel twee keer vissen. Maurice Gersonius zette PJC op voorsprong en Harold Het verdubbelde de score: 2-0.

Verraderlijk schot

Na de rust ging SPW opportunistischer spelen, wat een goede kans opleverde voor Bram Poelman, maar de invaller schoot net naast. Niet veel later was Rodan Farrell wel trefzeker. Uit een één op één situatie scoorde de aanvaller de aansluitingstreffer. De gasten gingen nu ook op zoek naar de gelijkmaker, die uiteindelijk gemaakt werd door Erik Meijer met een verraderlijk schot. Zo werd er gelijk gespeeld, waar er wellicht meer in had gezeten op basis van de tweede helft.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Opnieuw schade voor Alteveer

In de thuiswedstrijd tegen Bellingwolde is het Alteveer niet gelukt de drie punten in ...

Westerwolde kan na winst weer naar boven kijken

In een doelpuntrijke wedstrijd wist Westerwolde een belangrijke en mooie overwinning te behalen op ...

SPW verspeelt kansen op promotie

Het seizoen lijkt als een nachtkaars uit te gaan voor SPW uit Stadskanaal. Zondagmiddag ...