Op een moeilijk bespeelbaar veld heeft Titan een ruime 4-0 overwinning geboekt op Sweel. De rood-witten doen hiermee wederom goede zaken in de top van het klassement in de vierde klasse D. Titan staat nu vier punten boven nummer drie Schoonebeek en vijf punten achter op WKE’16, waar het nog een wedstrijd tegoed heeft ten opzichte van de koploper.

In het zadel

De eerste kansen van de wedstrijd waren voor de bezoekers, maar een schot van Verbrugge en een kopbal van Jorrit Reuvers waren niet echt gevaarlijk. Sweel-keeper Jesper Reuvers hielp Titan vervolgens in het zadel. De keeper leverde de bal in bij Peter Stap die de bal daarna knap binnen schoot. Titan werd na de 1-0 sterker en ging via een penalty van Dennis Faber met een 2-0 voorsprong rusten.

Magistrale voorzet

Sweel begon goed aan de tweede helft, maar gevaarlijk werden de bezoekers nauwelijks. Titan daarentegen gooide de wedstrijd na een uur spelen in het slot. Een magistrale voorzet van Jos Smidt werd door Harm-Jan Moesker prima binnen gekopt en daarmee was de wedstrijd beslist. Wouter van der Veen raakte middels een vrije trap nog de paal namens Sweel. Aan de andere kant wist Rick Hendriks optimaal te profiteren van een fout van de keeper en hij bepaalde de eindstand: 4-0.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Wedde en Kwiek delen de punten

Wedde en Kwiek speelden gelijk, Wedde kwam tot tweemaal toe op voorsprong maar wist ...

Seta krijgt oorwassing van FC Klazienaveen: 10-0 nederlaag

SETA was niet opgewassen tegen een veel sterker FC Klazienaveen en verloor met dubbele ...

Fotoverslag: ONR – Borger

Borger speelde afgelopen zaterdag tegen koploper ONR. De groenhemden kwamen op voorsprong via Luuk ...