NWVV trekt tegen HS ’88 aan het kortste eind

NWVV heeft dinsdagavond in de thuiswedstrijd tegen HS’88 te weinig gekregen. De blauw zwarten verloren met 3-5, maar er had meer ingezeten voor de ploeg van Geert Aalderink.

tekst:  v.v. NWVV

Prikkende Jansen

HS’88 kwam in Nieuw Weerdinge na vijf minuten spelen op een 0-1 voorsprong. NWVV rechtte snel de rug en het kwam via Jasper Jansen verdiend op gelijke hoogte. De corner van Peter van Elten werd door de doelman van HS’88 losgelaten waarna Jansen de bal simpel binnen kon prikken.

Flinke kansen

NWVV bleef na de gelijkmaker de gevaarlijkste ploeg en een voorsprong hing in de lucht. Vooral uit spelhervattingen kreeg de ploeg van Geert Aalderink een aantal flinke kansen. Een inzet van Jasper Jansen belandde net naast de verkeerde kant van de paal en een kopbal van Bert Supèr ging net voorlangs. Toch kwam HS’88 (tegen de verhouding in) weer op voorsprong. NWVV verloor de bal op het middenveld waarna HS’88 de counter goed benutte en op 1-2 kwam. Vlak voor rust viel ook de 1-3.

Veerkracht

In de tweede helft bleef NWVV de aanval zoeken, maar na een kwartier spelen in de tweede helft viel de 1-4 en leek het verzet bij de thuisploeg te breken. Niets bleek minder waar. Via Roy Supèr kwam NWVV terug in de wedstrijd. Christiaan Klompmakers ging op de doelman van HS’88 en legde de bal goed af op Supèr die het buitenkansje wist te benutten.

Knokken, geen punten

NWVV vocht in de laatste twintig minuten voor elke meter. Een gemakkelijk gegeven strafschop werd benut waardoor HS’88 op een 2-5 voorsprong kwam. NWVV bleef ook na de 2-5 gaan voor een resultaat en via Jasper Jansen kwam de 3-5 op het scorebord. In de slotminuten knokte de ploeg nog voor een punt. Kansen van Milan Duursma (afstandschot), Mark Kok (kopbal) en Jasper Jansen (bal van de lijn gehaald) troffen geen doel.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Westerwolde pakt thuis tegen Peize eerste punt van de competitie

Foto Harm Jan Pleiter, Westerwolde en Peize hielden elkaar in evenwicht. In een wedstrijd ...

Pijnlijke nederlaag voor Onstwedder Boys

Onstwedder Boys leed een pijnlijke nederlaag tegen Wildervank en lijkt af te haken voor ...

Gasselternijveen wint verdiend van DVC ’59

Gasselternijveen boekte tegen DVC '59 een verdiende overwinning, het betekende de eerste driepunter voor ...