De komst van Chiel Boeser als tussenpaus bij Alteveer lijkt zijn vruchten af te werpen. Gisteravond werd in eigen huis namelijk met 4-0 gewonnen in de Kanaalstreek-derby tegen SPW. Belangrijke punten voor de geel-zwarten, die hierdoor zicht houden op rechtstreeks lijfsbehoud. SPW blijft staan in de middenmoot, op plaats zes. 

Foto: Gert Meulman

Eigen doelpunt

Alteveer kreeg in de eerste helft de nodige kansen, maar vergat te scoren. Dit lukte uiteindelijk wel via Bryan Schenkel, die zijn ploeg op voorsprong bracht. SPW had hierna het betere van het spel, maar verder dan schoten van afstand kwamen zij niet. De thuisploeg kwam nog wel een keer tot scoren. Een eigen doelpunt van keeper De Jonge leverde hen de 2-0 op.

Tweede kopbal

Na rust begon Alteveer sterk en dit leverde na tien minuten de 3-0 op. Roy de Wijk was de maker en de winst leek hierdoor niet meer in gevaar te komen. SPW drong wel behoorlijk aan, maar zij misten scherpte in de afronding. Bryan Schenkel had hier minder moeite mee en met zijn tweede kopbal van de avond bepaalde hij de eindstand op 4-0.

Tags:

  • Show Comments (0)

Geef een reactie

You May Also Like

Nieuw Buinen laat Germanicus kansloos in eigen huis

Tot voor kort waren Germanicus en Nieuw Buinen nog concurrenten in de strijd tegen ...

Pekelder Boys en Gieterveen schieten weinig op met gelijkspel

Voor beide teams stond er vandaag veel op het spel. De thuisploeg mocht geen ...

SV Mussel onderuit tegen titelkandidaat Tiendeveen

SV Mussel, dat dit seizoen het doel heeft om hoger te eindigen dan de ...