Alteveer heeft in de wedstrijd tegen MOVV geen vervolg kunnen geven aan de ruime overwinning op SPW, van afgelopen donderdag. Het treffen met de zwart-roden werd een doelpuntrijk gebeuren, waarbij Alteveer aan het kortste eind trok: 6-3.

Achter de feiten

Alteveer liep de hele wedstrijd achter de feiten aan. Want nadat MOVV na een half uur spelen een 2-0 voorsprong had gepakt, begonnen de mannen van Chiel Boester beter te spelen. De opgaande lijn werd onderstreept door een treffer van Bryan Schenkel, maar MOVV herstelde de marge snel. Uit een strafschop maakte Dennis Klooster de 3-2, maar na de thee herhaalde dit verhaal zich.

Omschakeling

De bezoekers kwamen via Rudy Wortelboer op 3-3, maar weer was het MOVV dat de orde snel herstelde. Slechts een minuut mocht Alteveer genieten van de gelijke stand. En ondanks een numerieke minderheid, na het neerhalen van de doorgebroken Can Altunay wist de thuisploeg de voorsprong te behouden. In de slotfase liep men in de omschakeling zelfs nog uit naar 6-3.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

SJS bekert verder ten koste van SPW

SJS heeft afgelopen dinsdagavond de volgende ronde in de beker bereikt, ten koste van ...

Mussel zonder moeite langs SETA

SV Mussel heeft streekgenoot SETA op een stevige nederlaag getrakteerd. Op 'De Slenk' ging ...

Gasselternijveen blijft een staartploeg

Ondanks dat Gasselternijveen vrijwel de hele wedstrijd domineerde wist het toch niet te winnen ...