Gehavend HOC knap langs Schoonebeek

HOC behaalde de laatste drie wedstrijden slechts één punt en dus was het aanhaken of afhaken in de uitwedstrijd tegen Schoonebeek. De door een blessuregolf geteisterde Odoorners wonnen met 0-2 en hebben de top vier weer in het vizier. 

Behoorlijke aderlating

HOC moest het deze middag doen zonder de geblesseerden Siekman, Tewis, Beek en Westra en de afwezige Van Bergen (wereldreis). Een behoorlijke aderlating, maar ook zonder deze basisspelers kwamen de geel-zwarten goed voor de dag. De messen waren geslepen, het was erop of eronder.

Prima lob

HOC was de ploeg die het beste omging met de omstandigheden (slecht veld, warm weer) en zij kwamen al vroeg op voorsprong door een eigen doelpunt. Ook daarna bleven de gasten beter en kans op kans volgde, maar de doelman van Schoonebeek bleek een flinke sta in de weg. Hij kon echter niet voorkomen dat HOC voor rust nog op 0-2 kwam. A-junior Sven de Zeeuw besloot zijn goede actie met een prima lob en zette zijn ploeg daarmee op een geruststellende voorsprong.

Goede zaken

In de tweede helft probeerde Schoonebeek haar voorste linie met lange ballen te bereiken, maar de ‘Muur van de Kanaalstreek’ stond dusdanig sterk dat ze hier niet doorheen kwamen. HOC kreeg vooral in het laatste kwartier nog een aantal goede kansen, maar zij vergaten de trekker over te halen. Na 94 minuten stond er een 0-2 eindstand op het bord en door het puntverlies van Sweel en Protos deed HOC goede zaken.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Overzicht zaterdag 5e klasse F: Top-3 maakt geen fout

De top-3 in de zaterdag 5e klasse F maakten geen fout en wonnen allemaal.

Eext mengt zich in strijd om plek in de nacompetitie

Eext zette de ongeslagen reeks voort en mengt zich in de strijd om de ...

Onstwedder Boys doet goede zaken

Onstwedder Boys heeft goede zaken gedaan met de overwinning op DKB.