De Treffer ’16 heeft zondagmiddag een flinke, maar terechte tik opgelopen in Barger-Compascuum. Op bezoek bij SVBC verloren de Tweede-Exloërmonders ruim met 5-1 en hierdoor is de achterstand op koploper KSC opgelopen tot zes punten. 

Voorsprong weg

Zoals genoemd was de nederlaag op bezoek bij middenmoter SVBC volledig terecht. De gasten kwamen nog wel op voorsprong door een rake penalty van Marco Windt, maar daarna was het woord aan SVBC. De thuisploeg kwam voor rust op gelijke hoogte en liep na de thee uit naar 5-1, mede door drie doelpunten van Davey Geerts.

Tags:

  • Show Comments (0)

Geef een reactie

You May Also Like

SPW laat Veelerveen kansloos

SPW heeft afgelopen weekend goede zaken gedaan in 5E. Zelf wonnen de Knoalsters met ...

NWVV moet nacompetitie spelen

NWVV is veroordeeld tot het spelen van nacompetitie. Na de 1-8 nederlaag tegen de ...

SJS bekert verder ten koste van SPW

SJS heeft afgelopen dinsdagavond de volgende ronde in de beker bereikt, ten koste van ...