De Treffer ’16 heeft zondagmiddag een flinke, maar terechte tik opgelopen in Barger-Compascuum. Op bezoek bij SVBC verloren de Tweede-Exloërmonders ruim met 5-1 en hierdoor is de achterstand op koploper KSC opgelopen tot zes punten. 

Voorsprong weg

Zoals genoemd was de nederlaag op bezoek bij middenmoter SVBC volledig terecht. De gasten kwamen nog wel op voorsprong door een rake penalty van Marco Windt, maar daarna was het woord aan SVBC. De thuisploeg kwam voor rust op gelijke hoogte en liep na de thee uit naar 5-1, mede door drie doelpunten van Davey Geerts.

Tags:

  • Show Comments (0)

Geef een reactie

You May Also Like

GKC verliest punten én spelers tegen Weiteveense Boys

GKC zit momenteel in een moeilijke fase. De Gasselters haalden uit de laatste vijf ...

Musselkanaal weet nog niet wat winnen is

Op een zonovergoten sportpark ‘Veenoord’ mocht Musselkanaal tegen Twedo proberen de eerste winstpartij over ...

Alteveer weet niet te winnen van Eext

Alteveer kreeg afgelopen weekend collega middenmoter Eext op bezoek. De gehavende ploeg had de ...