De Treffer ’16 heeft zondagmiddag een flinke, maar terechte tik opgelopen in Barger-Compascuum. Op bezoek bij SVBC verloren de Tweede-Exloërmonders ruim met 5-1 en hierdoor is de achterstand op koploper KSC opgelopen tot zes punten. 

Voorsprong weg

Zoals genoemd was de nederlaag op bezoek bij middenmoter SVBC volledig terecht. De gasten kwamen nog wel op voorsprong door een rake penalty van Marco Windt, maar daarna was het woord aan SVBC. De thuisploeg kwam voor rust op gelijke hoogte en liep na de thee uit naar 5-1, mede door drie doelpunten van Davey Geerts.

Tags:

  • Show Comments (0)

Geef een reactie

You May Also Like

Valthermond laat het liggen tegen Bargeres

Valthermond heeft gisteren verzuimd om de volle winst mee te nemen uit Emmen. Tegen ...

Titan laat dure punten liggen tegen DVC ’59

Titan liet een uitgelezen mogelijkheid liggen om de koppositie over te nemen.