Westerwolde slaat Pekelder Boys van zich af

Westerwolde is in de wedstrijd tegen Pekelder Boys niet gestraft voor het missen van de nodige kansen. Op het eigen sportpark gingen de roodhemden aan de haal met de punten: 2-1.

Post Image
Post Image
Post Image
Post Image

foto’s: Bé Eelsing

Vizier niet scherp

Westerwolde schoot tegen Pekelder Boys uit de startblokken en via Merijn te Velde en René van der Laan werd de aanval gezocht: Jeremy Hekman had zijn vizier echter niet scherp afgesteld en miste de hem geboden kansen. Uiteindelijk opende de thuisploeg toch de score, toen aanvoerder Rudolf Riks vanaf de rand van het strafschopgebied droog raak schoot. Nog voor de thee werd de marge vergroot. Franks Riks bediende Merijn te Velde, waarna de flankflitser doelman Bunk met een fraaie lob kansloos liet: 2-0.

Aansluitingstreffer

In de tweede helft bleef Westerwolde de aanval zoeken, maar gescoord werd er niet door de Vlagtwedders. Dit stelde Pekelder Boys in de gelegenheid om terug te komen in de wedstrijd. Een kwartier voor het einde van de speeltijd maakte Lars Roelfsema de aansluitingstreffer uit een corner. Harder werd de thuisploeg niet gestraft voor het missen van kansen, zodat opnieuw drie punten bijgeschreven konden worden.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

SV Mussel verrast Damacota

Mussel mocht in haar derde wedstrijd van het seizoen proberen eindelijk de eerste driepunter te realiseren. ...

SJS lijdt zure nederlaag tegen CSVC

Hoewel de laatste twee wedstrijden werden gewonnen door SJS was het spel niet geweldig ...