Titan bindt ook Weiteveense Boys aan de zegekar

Het in goede vorm verkerende Titan speelde gisteravond een inhaalwedstrijd uit de tweede periode. Op bezoek bij Weiteveense Boys werd er verre van groots gespeeld, maar er werd wel een goed resultaat geboekt: 0-2.

Binnenkant paal

Vroeg in de wedstrijd kwam Titan op voorsprong door een doelpunt van Harm-Jan Moesker. Door een snel genomen vrije trap kon Rick Hendriks de clubtopscorer in stelling brengen en Moesker plaatste de bal vervolgens hard en zuiver in de hoek. Titan speelde in een te laag tempo om afstand te kunnen nemen van Weiteveense Boys. Toch bracht Marko Mihalj de marge na een half uur spelen bijna op twee, maar hij raakte de binnenkant van de paal.

Uitstekende Poede

Weiteveense Boys begon, in tegenstelling tot de gasten, sterk aan de tweede helft en kreeg twee uitgelezen mogelijkheden om de stand gelijk te trekken. De voorwaartsen van de gastheren stuitten echter beide keren op een uitstekend keepende Remon Poede. Titan kreeg even later de mogelijkheid om de score te verdubbelen via Marko Mihalj, maar zijn inzet uit de draai ging recht op de doelman af.

Perfect aangesneden

Uiteindelijk wist Titan in de 78e minuut de score te verdubbelen. Rick Hendriks werd naar de grond gewerkt en moest het veld verlaten. De vrije trap die hieruit voort kwam werd door invaller Remco Moorman perfect aangesneden waardoor Nick Katoen de bal binnen kon werken: 0-2. Weiteveense Boys zette nogmaals aan en kreeg nog enkele mogelijkheden maar tot een doelpunt leidde het niet. Aanstaande zondag treffen de ploegen elkaar weer, dan in Nieuw-Weerdinge.