De degradatiekraker tussen Gieten en Musselkanaal is ruim gewonnen door de rood-witten. Wederom was de teruggekeerde Gert Maliepaard goud waard voor zijn ploeg, want mede door zijn drie doelpunten won de thuisploeg ruim: 5-0. 

Rollen omgedraaid

Vijf weken geleden wist Musselkanaal nog te winnen van Gieten en was Jordy Oost de grote man met drie goals. Echter waren deze middag de rollen omgedraaid. De ploeg van Jouke Jan Meertens is, aan de hand van Maliepaard, bezig aan een opmars en nu waren de groenhemden het slachtoffer.

Slecht wegwerken

De wedstrijden tussen beide laagvliegers werd al gauw open gebroken door Maliepaard. Binnen vier minuten strafte hij slecht wegwerken af van de Musselkanaalster-defensie: 1-0. Vervolgens ontstonden er kleine kansen voor Robin Gerlach en Jesper Dijkstra, maar beiden kwamen niet tot scoren. Na een half uur spelen deed Maliepaard dit wel. Een goede voorzet van Florian van der Heyde kopte hij binnen bij de tweede paal.

Hattrick compleet

Na rust kwam Musselkanaal sterk uit de kleedkamer en kregen zij enkele kleine mogelijkheden om de spanning weer in de wedstrijd te brengen. Dit lukte echter niet en na een klein uur spelen schoot Van der Heyde Gieten naar een zeker lijkende overwinning, op aangeven van Roy Feiken. In het restant van de wedstrijd maakte Maliepaard zijn hattrick compleet met een kopbal en ook Jacco Martens deed nog een duit in het zakje: 5-0.

Tags:

  • Show Comments (0)

Geef een reactie

You May Also Like

Alteveer kan het ook zonder De Wijk

Alteveer heeft, ondanks het ontbreken van topscorer Roy de Wijk, ruim gewonnen van Nieuw-Roden. Alteveer ...

Westerwolde weet PJC nipt van zich af te slaan

Westerwolde heeft een zwaarbevochten overwinning behaald op promovendus PJC. Na een ruime voorsprong halverwege, ...

JVV verliest van ASVB in doelpuntrijk duel

JVV weerde zich kranig, maar zag ASVB in doelpuntrijkduel zegevieren.