SPW krijgt te weinig tegen MOVV

SPW had afgelopen weekend iets goed te maken na de ruime nederlaag tegen Alteveer. Dit moest dan gebeuren tegen MOVV, dat ook iets recht te zetten na de 6-2 in en tegen Gieterveen. En ondanks dat de Knoalsters meer verdienden, gingen de punten mee naar Midwolda. 

Op de lat

SPW probeerde het spel te maken, maar had moeite met het hobbelige veld en een tegenstander die zich kranig verweerde. MOVV was dreigend met lange ballen naar voren, maar hetzelfde gold ook voor de thuisploeg die gevaar stichten via Poelman en Valk. Kansjes ontstonden er wel, alleen stond ook deze middag het vizier niet helemaal op scherp. Benjamin Eling was nog het dichtste bij met een kopbal op de lat. De gasten kregen vlak voor rust ook een grote kans, maar stuitten op doelman De Jonge.

Farrell maakt gelijk

In de tweede helft was het wederom SPW dat het spel maakte. Het scoren lukte echter niet, hetgeen MOVV wel lukte. Na een uitglijder bij de thuisploeg konden zij met twee man op de keeper af en het was Jordi Blauw die de stand op 0-1 bracht. Een kleine tien minuten was SPW dan eindelijk wel trefzeker. Chris Reijke werd mooi vrijgespeeld en legde de bal breed op Rodan Farrell die vervolgens koeltjes raak schoot.

Op waarde geschat

In de slotfase gingen de blauw-witten uiteraard vol voor de winst, maar daarbij liepen zij in het mes. Een lange bal van achteruit werd goed op waarde geschat door Jordi Blauw, hij kon alleen op de keeper en zette zijn ploeg weer op voorsprong. Zo eindigde het duel, enigszins tegen de verhoudingen in, in 1-2 voor de gasten.

Tags:

  • Show Comments (0)

Geef een reactie

You May Also Like

Valthermond heeft genoeg aan een helft

Valthermond toog naar Erica om daar het restant van de eerder gestaakte wedstrijd uit ...

Onstwedder Boys nipt langs Sellingen

Slechts enkele weken moest Fokke de Jonge wachten op een weerzien met zijn oude ...

Onstwedder Boys onderuit in Aduard

Onstwedder Boys is in de uitwedstrijd tegen Aduard 2000 tegen een 4-2 nederlaag aangelopen. ...