Nieuw-Buinen komt te laat op stoom in Winschoten

Nieuw-Buinen is er niet in geslaagd om het hoog geklasseerde WVV punten af te snoepen. In Winschoten stonden de gasten al vroeg met 2-0 achter en hoewel de oranjehemden het nog wel spannend maakten, werd er met 3-2 verloren. Hierdoor staat de ploeg van Herman Scherpen op plaats 13, wat hen veroordeelt tot het spelen van de nacompetitie voor lijfsbehoud. 

Foto: Gert Meulman

Voorin onmachtig

WVV was voor rust heer en meester en Nieuw-Buinen kwam er niet aan te pas. Binnen vijf minuten opende Kevin Wiegman de score, waarbij keeper Brian de Jonge er niet goed uit zag. Na ruim een kwartier zette Ramon Kuiper de Winschoters geheel terecht op 2-0 en leek het een moeilijke middag te worden voor Nieuw-Buinen. De gasten waren voorin onmachtig en het gemis van spits Koen Hateboer was duidelijk zichtbaar.

Wedstrijd gespeeld

In de tweede helft voerde Nieuw-Buinen de druk wat op en was Ezra Abbas dichtbij de aansluitingstreffer, echter verdween zijn lob langs de verkeerde kant van de paal. WVV-spits Martijn Drent toonde zich even later wel trefzeker. De verder onzichtbare goalgetter schoot van afstand de 3-0 in de beneden hoek en hiermee leek de wedstrijd gespeeld.

Nog niet gewonnen

Nieuw-Buinen gaf zich echter nog niet gewonnen en scoorde uit het niets de 3-1 door een kopbal van Nick Berends. Zij zetten hierna nog flink aan en in de laatste speelminuut was het Samad Faraouni die met een afstandsschot het nog even spannend maakte. In de vier minuten blessuretijd werd er helaas niet meer gescoord, waardoor de punten in Winschoten bleven.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Terug in de tijd: Roswinkel verplettert Kiel Windeweer: 20-1

Roswinkel kwam nog met 0-1 achter, maar scoorde er daarna lustig op los tegen ...

Gasselternijveen wint in eigen huis van Buinen

Gasselternijveen heeft de thuiswedstrijd tegen Buinen in winst omgezet en blijft in de subtop ...

NWVV weet weer wat winnen is

In het openingsweekend won promovendus NWVV. Daarna brak een lastige periode aan waarin drie ...