Rick Bokhorst wijst Gasselternijveen de weg

Gasselternijveen heeft de wedstrijd tegen SVBC ruim gewonnen. Halverwege de wedstrijd leidden de roodhemden al met 2-0, waarna de marge in het tweede bedrijf werd vergroot. De treffer van SVBC had slechts statistische waarde: 5-1.

Rick Bokhorst (r) scoorde drie keer… (foto: archief)

Nieveen op rozen

In de beginfase maakte de thuisploeg het spel, zonder gevaarlijk te worden. Na een kwartier spelen was het wel raak, toen Rick Bokhorst zijn geblokte schot gelukkig tot doelpunt promoveerde. In het restant van de eerste helft werd SVBC een paar keer gevaarlijk maar ingrijpen van Rolf Bies en verdediger Boekelo voorkwamen tegentreffers. Gasselternijveen kwam via opnieuw Bokhorst op rozen: een corner van Michael van Gilsbeek werd tegen de touwen gekopt.

Hattrick-held Bokhorst

Kort na de thee stond doelpuntenmaker Bokhorst aan de basis van de 3-0: een voorzet op Andi Polloshka werd doeltreffend afgerond. En nadat broer Artor Polloshka binnen de beruchte lijnen tegen de vlakte werd gewerkt, mocht Bokhorst aanleggen voor zijn hattrick. Dit leverde geen problemen op. De middag van Gasselternijveen kreeg extra glans door een treffer van Wessel Koomans na circa zeventig minuten spelen. De eretreffer van SVBC deed daar weinig aan af.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

HOC herstelt de orde in 5F

Onder mooie weersomstandigheden mocht HOC dan eindelijk weer de wei in voor een officiële ...

PJC zet goede reeks voort tegen Kwiek

PJC kende een goede hervatting van de competitie en won op bezoek bij Kwiek. ...

JVV incasseert half dozijn tegen PJC

JVV was een gewaarschuwd team. Want zowel in de regionale als landelijke pers werd ...