Titan lijdt dure nederlaag tegen Protos

Op een zonovergoten sportpark Titan heeft thuisploeg Titan verloren van Protos. Na de 4-1 nederlaag in Steenwijksmoer wist Titan ook in eigen huis niet te winnen: 2-3. De rood-witten hebben hierdoor het kampioenschap niet meer in eigen hand.

Penalty Protos

Protos kwam na een kwartier spelen aan de leiding. Een handsbal in het strafschopgebied leverde de gasten een penalty op, die feilloos werd binnengeschoten door Michel Overweg. Even voor de openingstreffer had Remon Poede zijn ploeg nog behoedt voor een achterstand. Protos bleef de gevaarlijkste ploeg via haar snelle voorwaartsen, maar ook Titan kreeg een kans via Marko Mihalj. Zijn kopbal ging net over de lat waardoor er gerust werd bij een 0-1 stand.

Onoverbrugbare achterstand

De wedstrijd leek vroeg in de tweede helft beslist. Twee snelle uitvallen van Protos werden omgezet in evenveel doelpunten waardoor de gastheren op een ogenschijnlijk onoverbrugbare achterstand kwamen. De spanning kwam nog heel even terug in de wedstrijd doordat Titan een kwartier voor tijd het verschil terugbracht naar één. Maar de doelpunten van Harm-Jan Moesker en Kevin Faber konden puntverlies niet meer voorkomen.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Pekelder Boys niet opgewassen tegen Siddeburen

Na de overwinning van vorige week op WEO moest Pekelder Boys nu op bezoek ...

Valthermond doet uitstekende zaken tegen Annen

Valthermond heeft goede zaken gedaan met een 4-1 overwinning op Annen.