De Treffer ’16 onderuit bij Zandpol

De Treffer ’16 heeft voor de derde keer in vier wedstrijden een stevige nederlaag geleden. Tegen Zandpol speelde de ploeg uit Tweede Exloërmond na twintig minuten al een verloren wedstrijd. Bij een 2-0 stand kregen zowel Jonnie Windt als Marco Filips de rode kaart. Met negen spelers gingen de blauw-zwarten uiteindelijk met 4-1 onderuit.

Rode Windt

Na een gelijk opgaande openingsfase maakte Zandpol na tien minuten het verschil: Pietro Medas kon de bal oppikken en scoorde met een raak schot de 1-0. Amper vijf minuten was het Stefan Knuppe die uit een corner de tweede treffer van de middag maakte. De thuisploeg bleef druk zetten, waardoor Jonnie Windt zichzelf genoodzaakt zag om een doorgebroken speler neer te halen: rood.

Rode Filips

In de nasleep van deze situatie toonde scheidsrechter De Haas ook de rode kaart aan Marco Filips, waardoor men met negen spelers verder moest. De Treffer bleef hard werken, maar kon niet voorkomen dat Zandpol na de thee uitliep naar 4-0. De goal van Benjamin Mazeau bleek slechts een doekje voor het bloeden.