Gehandicapt GKC rekent af met Buinerveen

Een gehandicapt GKC heeft de Kanaalstreek-derby tegen Buinerveen omgezet in een 2-0 overwinning. Omdat trainer Jansen niet over zijn twee doelmannen kon beschikken, besloot de oefenmeester zelf onder de lat te gaan staan. Een juiste beslissing, want de nul werd gehouden én drie punten werden bijgeschreven.

foto: archief

Amper gevaarlijk

GKC begon uitstekend aan de wedstrijd tegen de ploeg die, in tegenstelling tot andere jaren, op regelmatige basis punten pakt. Aan de hand van goed spelende Schuiling zochten de Gasselters de aanval. Dit loonde, want Buinerveen werd amper gevaarlijk. Het lukte GKC echter ook niet om tot scoren te komen en dus gingen de ploegen met een brilstand aan de thee.

In het slot

De tweede helft gaf eenzelfde beeld: GKC drong aan en uiteindelijk kreeg het de beloning in de vorm van een strafschop. Rick Alting was de man die de terechte 1-0 op het scorebord zette. Buinerveen moest nu ten aanval trekken om een resultaat te boeken, maar men slaagde er amper in om tot kansen te komen. In de slotfase bediende Emiel Jansen aanvaller Danny Kolp met een lage bal: de clubtopscorer miste niet en stelde de overwinning voor de geel-zwarten veilig.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Pekelder Boys terug bij af

Pekelder Boys trad afgelopen zondag aan tegen Meeden. De hekkensluiter, die getraind word door ...

Stadskanaal verliest van Be Quick 1887 zaterdag

Stadskanaal heeft de derde oefenwedstrijd van het seizoen verloren, de zaterdagtak van Be Quick ...

Westerwolde handhaaft zich in vierde klasse

Door een overwinning op het Winschoter BATO heeft Westerwolde het verblijf in de vierde ...