In een niet al te beste wedstrijd leed Westerwolde zondagmiddag op het druilerige sportpark aan de Julianastraat in Hoogezand een ruime nederlaag tegen kampioenskandidaat FVV. Net als in de openingswedstrijd van het seizoen in Vlagtwedde bleek het Foxholster team een maatje te groot voor een dapper strijdend Westerwolde. Na negentig minuten voetbal stond er een duidelijke 6-0 op het scorebord.

Verschil gemaakt

Gedurende het eerste half uur van de wedstrijd kon Westerwolde haar opponent nog redelijk bijbenen. Wel werden er veel vrije trappen weggeven. Veel gevaar leverden deze echter niet op, mede door goed ingrijpen van doelman Alex Otto van Westerwolde. Na een half uur spelen viel de openingstreffer. Keurig vrijgespeeld wist FFV’er Sarwar Khan met een mooie boog doelman Otto te passeren. Nog geen tien minuten later maakte Glenn Pietens met een heerlijke volley de 2-0. Voor de thee voerde FVV de marge nog op tot drie, via Milo Maros.

Gestaag uitbreiden

In de tweede helft eenzelfde spelbeeld. Een sterker FVV tegen een Westerwolde dat wel wilde, maar niet bij machte was het de defensie onder leiding van aanvoerder Gerry Snip erg lastig te maken. De thuisploeg bouwde voorsprong gestaag uit en door een doelpunt van Arnold Slagter na een uur spelen, een prachtige vrije trap van Milo Maros in de zeventigste minuut en een intikker van Glenn Pietens in de slotfase. En daar viel niet veel op af te dingen.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Overzicht zaterdag 5e klasse F: Scheemda haalt uit

Scheemda zette direct een flinke uitslag neer, SETA pakte ook direct de eerste drie ...

Nieuw Buinen nog steeds ongeslagen

Nieuw Buinen is het seizoen 2016-2017 uitstekend begonnen. De oranjehemden behaalden elf punten uit ...

Valthermond vergeet optimaal te profiteren van misstap concurrent

Onder prima omstandigheden maakten Valthermond en Sleen er een open duel van. Met name ...