Binnen tien minuten had HOC in de wedstrijd tegen Weiteveense Boys een ruime voorsprong te pakken. Daaruit bleek dat de heren voetballers de woorden van trainer Spiegelaar goed hadden gehoord: “We spelen in een bijzondere competitie waarin alles mogelijk is. Scherp beginnen is noodzakelijk”, aldus de oefenmeester.

Bliksemstart

Gert-Jan Spijker leek de man te zijn die het best had geluisterd. Na tien minuten had Spijker er twee in het mandje liggen: één kopbal uit een corner en een schot van grote afstand, dat niet goed ingeschat werd door de goalie van de bezoekers. HOC hing echter niet achterover en via de speersnelle Richard Wiggers werd de marge na een kwartier op drie gebracht. Weiteveense Boys kwam hierna iets beter in de wedstrijd, maar Marnik Nieborg bleek attent en hield zijn doel schoon.

Sta in de weg

In het tweede bedrijf schroefde de zwart-gele formatie de score verder op. Zowel Wiggers als Spijker vonden nog een keer het net, waardoor de teller stokte bij 5-0. Opnieuw kregen de bezoekers een paar kansen op een eretreffer, maar steeds was daar Nieborg als sta in de weg.

Tags:

  • Show Comments (0)

Geef een reactie

You May Also Like

Gasselternijveen speelt gelijk tegen Heiligerlee

Gasselternijveen moest het doen met een punt na een doelpuntloos gelijkspel tegen Heiligerlee.

Gasselternijveen verliest in extremis

Met vier punten uit de laatste twee duels ging Gasselternijveen in Barger-compascuum op bezoek ...

Willemsoord bezorgt Borger forse nederlaag

De cijfers op sportpark de Boschkamp waren afgelopen zaterdag duidelijk: 7-2. Een enorme zeperd ...