De ontmoeting tussen Valthermond en Emmeloord was een wedstrijd tussen twee ploegen die de laatste tijd volledig uit vorm waren en die beide trachten het tij te keren door een andere verantwoordelijke man aan het roer te zetten. In de eerste wedstrijd met Albert Koops aan het roer wisten de Mondkers het tij nog niet te keren: 0-1.

Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image

foto’s: Kees Rustenhoven

Scherpe Timmer

Het uit vorm zijn zag je bij beide teams terug. Het leek wel alsof men te graag wilde. Veel inzet aan beide kanten, maar weinig vernuft. Het was rennen, vliegen, vallen, opstaan en weer doorgaan. Gevolg was dan ook een partij met bar weinig doelpoging dan wel kansen. Namens Emmeloord schoot Bastiaan Tabak van dichtbij, waarbij Erwin Timmer goed met zijn been redding bracht.

Snelle treffer

Valthermond kende voor de thee een goede aanval, waarbij Alwin Braakman door het duo Drenth / Te Velde vrij gespeeld werd. Ook hier bracht doelman Niels Boomsma redding. Na tien minuten spelen viel de uiteindelijk beslissende treffer al. Guido Vissers schoot vanaf zestien meter knap raak.

Slotoffensief

Pas in de slotfase gebeurde er weer iets noemenswaardigs. Timmer bracht redding op een inzet van Wouter van der Velden en Stephan de Vries had geluk dat scheidsrechter Alberts de bal buiten de beruchte lijnen legde. Kort voor het sluiten van de markt dan eindelijk wat mogelijkheden voor Valthermond. Demy te Velde strandde op Boomsma en een schot van invaller Rick Schlimback werd gekraakt, waardoor de drie punten bij de bezoekers terecht kwamen.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

GKC in Kanaalstreek derby te sterk voor HOC

GKC is deze jaargang goed begonnen. Met zeven punten uit drie wedstrijden staat de ...

Kwartet goals én zege voor Westerwolde

Ter voorbereiding op de nieuwe competitie stond afgelopen zaterdag de eerste oefenwedstrijd voor Westerwolde op ...

Valthermond onderuit in Spanje

Tweedeklasser Valthermond vertrok in de vroege ochtend van 2 januari naar Salou voor een ...