Harm-Jan Moesker kijkt uit naar WKE ’16

In 2009 promoveerde Titan onder leiding van Geert Aalderink naar de eerste klasse. Het verblijf in die klasse duurde slechts één seizoen en bleek de opmaat voor een periode van wisselvalligheid. Na twee degradaties pendelden de rood-witten tussen de tweede en derde klasse, maar de laatste seizoenen ging het opnieuw bergaf. De afgelopen twee seizoenen degradeerde Titan en dus speelt het dit seizoen in de vierde klasse. Onder leiding van… Geert Aalderink.

Harm-Jan Moesker (derde van links) wil promoveren… (foto: archief)

Gouden greep

Het herstellen van die combinatie lijkt een gouden greep. Want het gaat Titan voor de wind, waardoor het komende zondag in een directe ontmoeting met WKE ’16 om de koppositie in 4D gaat spelen. Sterkhouder en clubtopscorer Harm-Jan Moesker kijkt uit naar de wedstrijd die beslissend zal zijn in de strijd om het kampioenschap: “De ploeg die zondag wint, staat aan het einde van het seizoen ook bovenaan.”

Eén doel voor ogen

Moesker en de zijnen hebben maar één doel voor ogen: de derde klasse. In de inhaalwedstrijd tegen DVC ’59 werd duidelijk dat de Titanen scherp zijn voor het duel met WKE ’16: “We hebben vertrouwen getankt met de ruime 1-6 overwinning. Als we voor de goal nog iets zuiniger waren geweest, dan hadden we dubbele cijfers gehaald.”

Vertrouwen en fitheid

Doordat Titan in het huidige kalenderjaar van de twaalf wedstrijden maar één verloor, treden de Nieuw-Weerdingers de kampbewoners met vertrouwen tegemoet: “WKE is de laatste weken punten aan het morsen, dus wanneer wij voor de goal scherp zijn én achterin opnieuw zo goed staan als de afgelopen weken, dan gaan wij die wedstrijd winnen.” Volgens Moesker ligt de kracht van zijn ploeg in fitheid: “We hebben een jonge en fitte ploeg die vrij makkelijk scoort. En met Remon Poede hebben we een keeper die in topvorm is.”

Megafeest

Wanneer we vragen naar de inbreng van trainer Aalderink is Moesker vol lof: “Geert is een man van de club die ons iedere week weet te raken. Door aan te geven dat ons een megafeest wacht met onze trouwe aanhang vergeten we geen moment waar het voor doen!”

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Edwin Drenth weet weer hoe scoren voelt

Heel Valthermond hield de adem in toen Edwin Drenth op 8 juli een verontrustend ...

Harm-Jan Moesker belangrijk met goals én mandarijnen

Of het aan de mandarijnen lag die hij voor de wedstrijd uitdeelde, weet Harm-Jan ...

Chiel Boeser is trots op de mensen van EEC

Eén van de verrassingen in de Kanaalstreek van het afgelopen seizoen was EEC. De ...